ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΑΝΕ ΤΟ TEST

staxtopoutatest

Πώς μπορείς να ξέρεις ότι η σχέση σου έχει πρόβλημα; Κάνε το test

Από τη συγγραφέα και σύμβουλο σχέσεων Barbara De Angelis  

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από μας δεν ξέρουμε πώς να αναγνωρίζουμε τα προειδοποιητικά σημάδια ή τα αγνο­ούμε και δεν κάνουμε απολύτως τίποτε για να λύσουμε τα προβλή­ματα που υπάρχουν. Έκανα στην Άλισον μερικές από τις ερωτή­σεις που υπάρχουν στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Αφού έ­δωσε τις απαντήσεις, κατάλαβε ότι η σχέση της είχε σοβαρό πρό­βλημα για αρκετό καιρό. Με το να επιλέξει να αγνοήσει τα προει­δοποιητικά σημάδια, είχε μετατρέψει τον εαυτό της σε θύμα.

Το προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση έχει πρόβλημα

Αυτό το ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου. Βαθμολόγησε την απά­ντηση που θα δώσεις σε κάθε ερώτηση ανάλογα με το πόσο συχνά ι­σχύει στην περίπτωσή σου.

13346529_891109044332347_3309669732459672715_n

Πολύ συχνά: 5 βαθμοί.

Συχνά: 3 βαθμοί.

Σπάνια: 1 βαθμός.

Ποτέ: 0 βαθμοί.

Απάντησε με όσο μεγαλύτερη ειλικρίνεια μπορείς. Κάποιες α­πό τις απαντήσεις μπορεί να μη σου αρέσουν, να μη θέλεις να πα­ραδεχτείς ότι ισχύουν στη δική σου σχέση. Όμως το να τις δεις κα­τάματα είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξεις την κατάσταση. Να θυμάσαι ότι έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κρατήσεις τον έρωτά σου ζωντανό όταν παρατηρείς τα προειδοποιητικά σημάδια παρά όταν τα αγνοείς.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone