ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

diakopes staxtopouta

Φτιάξε τη σωστή βαλίτσα για να είσαι σικάτη και στις διακοπές σου

Μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα. Δεν αντέχω, θέλω να φύυυυυγω! Και να το καυτό θέμα της επικαιρότητας: Η Βαλίτσα των Διακοπών. Τι να πάρω μαζί μου και τι να αφήσω; Και  κάπου εκεί  Staxtopoutes μου  αρχίζει ο πονοκέφαλος!

Το μεγαλύτερο λάθος που συχνά κάνουμε όλες είναι να διαλέγουμε την πιο μεγάλη μας βαλίτσα και να την τιγκάρουμε τόσο όσο να θέλουν να κάτσουν δύο για να κλείσουν! Ναι με μια τέτοια βαλίτσα πιθανός και να είσαι κομπλέ αλλά το ρεζίλι στο πλοίο  και τον καβγά με το αγόρι σου δεν πρόκειται να το γλυτώσεις φιλενάδα!

tsouxtres

Άρα. λοιπόν, άκου προσεχτικά τις συμβουλές τις Staxtopoutas και θα είστε χωρίς κανένα κόπο καλοντυμένες και στις διακοπές σας

1. Ξεκινήστε με μια μεσαίου μέγεθος βαλίτσα με ροδάκια. Μόλις γεμίσει, συνεχίζετε με ένα ακόμα (μικρό σακβουγιάζ) ή μία μεγάλη τσάντα τύπου Longchamp που όταν δεν τις χρειάζεσαι, διπλώνονται σε ένα μικρότατο πακετάκι.

2.Πριν πάρετε φόρα, σκεφτείτε πού πάτε και γιατί. Στο χωριό, στο εξοχικό, σε νησί, για ορειβασία στον Όλυμπο; Και γιατί πάτε; Για μπάνια, για κακουχίες στο Φαράγγι της Σαμαριάς, για νυχτερινή ζωή, για βόλτες με τα παιδάκια σας. Άρα, αντίστοιχα τα ρούχα. Το ξέρω, δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά έχω βρεθεί με φουστάνια-Αθήνας σε νησί και να φοράω το ίδιο παρεώ πρωί-βράδυ.

summer-style-geometric-slit-maxi-skirt-@wachabuy-352x1024

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone