6+1 ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

diatrofh

6+1 τροφές που αποτοξινώνουν τον οργανισμό

Ο οργανισμός μας εκτίθεται καθημερινά στις τοξίνες. Όταν κυκλοφορούμε στην πόλη, όταν τρώμε, όταν πίνουμε αλκοόλ και άλλες καθημερινές συνήθειες γεμίζουν το σώμα μας με τοξίνες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα υγείας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθάνε στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού ενάντια στις βλαβερές τοξίνες. Δείτε ποιες είναι ώστε να τις εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.

1.Μπρόκολο

Σύμφωνα με μελέτες το μπρόκολο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεμάν τις τοξίνες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε μια περιοχή της Κίνας, όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση ήταν σε υψηλά επίπεδα, διαπιστώθηκε μείωση κάποιων ασθενειών σε όσους έπιναν χυμό από μπρόκολο. Αν και πρέπει να γίνουν περεταίρω μελέτες, παρόλα αυτά όσοι εντάξετε αυτό το λαχανικό στη διατροφή σας, μόνο οφέλη θα αποκομίσετε.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone