7 ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ

xamogelas

 

7 Μικρά σημάδια πως σε θέλει πολύ!!

Το παιδικό μου όνειρο ήταν να τελειώσω το σχολείο μέχρι να πεις κύμινο. Ήθελα να βγαίνω με όποιον θέλω όποτε θέλω καιν να κάνω όσα δεν μπορούσα μια που φόραγα την ετικέτα «μικρή». Έπειτα  κατάλαβα πως μια χαρά ήταν τότε που τα πάντα ήταν ξεκάθαρα και εύκολα . Σε γούσταρε ο συμμαθητής σου. Σου πέταγαν μπηχτές ή σε πείραζε μέχρι να ασχοληθείς μαζί του. Η παρέα του σε καρφώνει και σε έδειχνε κάνοντας του πλάκα. Αυτός έβαζε καλάθια στο Μπάσκετ και μετά σε κοίταζε. Μέχρι που έφτανε επιτέλους η στιγμή να σου τα ζητήσει. Τώρα όμως άλλαξαν οι εποχές  συχνά αυτή η ερωτήση τρύπωνε στο μυαλό μου. Με θέλει;Η staxtopouta έψαξε  και βρήκε επτά σημάδια και κάτι ψιλά έτσι ώστε να προχωράς τη σχέση σου στα σίγουρα!!

1. Στο τηλέφωνό του θα είσαι στις γρήγορες κλήσεις η πρώτη: Θα τηλεφωνεί πάντα ,ούτε θα ξεχαστεί, ούτε θα πει πως είχε δουλειά, ούτε κάτι του έτυχε. Θα είσαι το πρώτο του τηλέφωνο το πρωί και η έννοια του θα είναι πότε θα σε δει. Την ώρα που είπε πως θα πάρει τηλέφωνο, εκείνη την ώρα και ούτε δέκα λεπτά αργότερα.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone