ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

mathhmatika

Πες μου το ζώδιο του να σου πω αν θα σου πει ψέματα!
Το ψέμα στην σχέση μας απασχολεί σίγουρα όλους και πολλές φορές υποπτευόμαστε τους συντρόφους μας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Άλλες φορές όμως δεν έχουμε άδικο που τους υποπτευόμαστε αφού όντως δεν μας λένε την αλήθεια. Τι θα έλεγες λοιπόν να μάθεις που σου λέει ψέματα ο αγαπημένος σου αλλά και πόσο σοβαρά είναι αυτά; Το κάθε ζώδιο λέει διαφορετικά άλλα από αυτά είναι σοβαρά και άλλα όχι. Ρίξε μια ματιά στο ζώδιο του λοιπόν και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

balitsaΚριός: Σε έναν Κριό μπορείς να έχεις σίγουρα εμπιστοσύνη αφού ποτέ δεν πρόκειται να σου πει σοβαρά ψέματα. Στους μόνους που θα έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν είναι στους συναδέλφους του και στους ανωτέρους του. Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς.  Ένας Κριός θεωρεί ότι η σύντροφος του είναι τα πάντα για αυτόν και όπως δεν θα του άρεσε να τον κοροϊδεύεις εσύ έτσι δεν του αρέσει να κοροϊδεύει και αυτός εσένα. Αν έχει κάνει κάτι να είσαι σίγουρη ότι θα στο πει ακόμα και αν σε πλήγωσε γιατί  θεωρεί ότι δικαιούσαι να ξέρεις την αλήθεια.
Ταύρος: Σε γενικές γραμμές οι Ταύροι δεν είναι ψεύτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άγιοι και ο σύντροφος σου δεν θα σου κρύψει ποτέ την αλήθεια. Ένας Ταύρος θα διαστρεβλώσει την αλήθεια μόνο για να πετύχει τους στόχους του αν φυσικά δεν μπορεί να τα καταφέρει διαφορετικά. Προσοχή οι Ταύροι είναι γενικώς πιστοί αλλά δεν λένε και όχι στις απολαύσεις της ζωής!  Όσο αναφορά τώρα την απιστία καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τον τσεκάρεις και καμιά φορά δεν είναι κακό. Να είσαι σίγουρη ότι πρώτα θα σκεφτεί με το άλλο και μετά με το μυαλό.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone