ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ TΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ

tragoydia-620x400

Πες μου το ζώδιο του να σου πω αν ενδιαφέρεται ή όχι;

Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να χάσεις τον χρόνο σου με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για σένα. Τα σημάδια της αδιαφορίας του θα τα καταλάβεις, αλλά αν θες να πάρεις μια δεύτερη γνώμη σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιό του.

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάποιον και ιδού πως:

Κριός: Κατ’ αρχάς, αν δεν ενδιαφέρεται, δεν θα κάτσει για πολύ μαζί σου. Θα το καταλάβεις γιατί δεν θα σου δίνει σημασία όταν του μιλάς, θα κοιτά άλλα κορίτσια ή το ρολόι του, όταν θέλει να περάσει η ώρα και να πείτε «αντίο».

Ταύρος: Είναι ζώδιο της σταθερότητας και ψάχνει κάποιον που θα νιώσει ότι είναι η «αδελφή ψυχή» του. Αν δεν είσαι εσύ, θα το καταλάβεις καθώς θα σου μιλάει κοφτά και απότομα, θα σε κόβει στη συζήτηση και τελικά θα φύγει.

Δίδυμοι: Είναι λίγο αναποφάσιστοι, οπότε την απόφαση να απομακρυνθείς θα πρέπει να την πάρεις εσύ. Θα καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, αν αρχίσει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να σε ρωτάει ή έχει σταματήσει να σε αγγίζει.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone