ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

farm vile

Τα ζώδια και το ντύσιμο…Κέρδισε τον  με το στυλ σου!

Τα ζώδια, πέρα από τις ομοιότητες που έχουν ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν ( υπάρχουν τα ζώδια του νερού, της Φωτιάς, του Αέρα και της Γής) έχουν και κάποιες διαφορές, διαφορές που εμφανίζονται σε αρκετές εκδηλώσεις της  καθημερινής τους ζωής , όπως το φαγητό, η διασκέδαση αλλά και το ντύσιμο.

 

Εδώ θα δούμε ποιο είναι το στυλ ντυσίματος που προτιμά το κάθε ζώδιο, και συγκεκριμένα  ποιο στυλ ντυσίματος είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να «ξεμυαλίσεις» ερωτικά αυτόν που σε ενδιαφέρει..

1780869_496723767104212_1211224860_n1-300x203

Πως πρέπει να ντυθείς για να τον ξεμυαλίσεις; 

       Κριός

Το μόνο ζώδιο που δεν θεωρεί υπερβολικό το στυλ της “γυναικάρας με τα κόκκινα”! Λατρεύει την πύρινη απόχρωση σε όλες τις αποχρώσεις της – τριανταφυλλί, ροζ, μπορντώ… Του αρέσει επίσης το σκληρό look και τα μεταλλικά υλικά, οπότε φορτωθείτε ελεύθερα με αλυσιδίτσες σας και τα βραχιόλια σας ή ακόμη για συμπλήρωμα πλησιάστε τον με αυτοπεποίθηση πάνω στα ψηλά ατσάλινα στιλέτα σας.

 

     Ταύρος

Αυτό το γήινο ζώδιο, που μας εισάγει κάθε χρόνο στην άνοιξη, αγαπά τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και τους γήινους, μπρούτζινους και πρασινωπούς τόνους. Εάν η εμφάνισή σας παραπέμπει σε ξωτικό του δάσους και του θυμίζει την θερμή και αρωματική αγκαλιά της μάνας γης, είναι βέβαιο ότι θα τον συγκινήσετε.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone