ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ :6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ !

glossa-somatos

Γλώσσα του σώματος : 6 σημάδια πως ενδιαφέρεται !

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η μεγαλύτερη απόλαυση στις σχέσεις, είναι σίγουρα το παιχνίδι του πρώτου καιρού, αυτό ακριβώς που δεν ξέρεις αν σε θέλει ή όχι, και κάθεσαι και αναρωτιέσαι διαβάζοντας σημάδια και αναλύοντας λόγια-πάντα με τη συντροφιά των κολλητών σου-. Επειδή όμως, μπορεί όλο αυτό να είναι ωραίο και γλυκό αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό και ψυχοφθόρο, λέμε να σου διευκολύνουμε λίγο τη ζωούλα, και να σου παρουσιάσουμε την αλάνθαστη και πάντα in fashion, γλώσσα του σώματος, η οποία ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει, μόνο μέσω των κινήσεών του. Δώσε προσοχή.

1.Προσπαθεί να γίνει αρρενωπός: Εδώ είμαι κοίτα πόσο… αρρενωπός,  μπορώ να γίνω, και να το άρωμα και να το τριών ημερών γένι, το πουκάμισο το στενό που είναι έτοιμο να σκάσει από  από το ποντίκι που είναι τέζα. Μήπως είσαι έτοιμη να του δώσεις το βραβείο του κλαρινογαμπρού. Συγκρατήσου… υπερπροσπαθεί για σ’ ένα!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone