ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ :6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ !

glossa-somatos

Γλώσσα του σώματος : 6 σημάδια πως ενδιαφέρεται !

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η μεγαλύτερη απόλαυση στις σχέσεις, είναι σίγουρα το παιχνίδι του πρώτου καιρού, αυτό ακριβώς που δεν ξέρεις αν σε θέλει ή όχι, και κάθεσαι και αναρωτιέσαι διαβάζοντας σημάδια και αναλύοντας λόγια-πάντα με τη συντροφιά των κολλητών σου-. Επειδή όμως, μπορεί όλο αυτό να είναι ωραίο και γλυκό αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό και ψυχοφθόρο, λέμε να σου διευκολύνουμε λίγο τη ζωούλα, και να σου παρουσιάσουμε την αλάνθαστη και πάντα in fashion, γλώσσα του σώματος, η οποία ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει, μόνο μέσω των κινήσεών του. Δώσε προσοχή.

1.Προσπαθεί να γίνει αρρενωπός: Εδώ είμαι κοίτα πόσο… αρρενωπός,  μπορώ να γίνω, και να το άρωμα και να το τριών ημερών γένι, το πουκάμισο το στενό που είναι έτοιμο να σκάσει από  από το ποντίκι που είναι τέζα. Μήπως είσαι έτοιμη να του δώσεις το βραβείο του κλαρινογαμπρού. Συγκρατήσου… υπερπροσπαθεί για σ’ ένα!

2. Ο τρόπος που κοιτάζει: Προφανώς αν σε θέλει, σε κοιτάζει έντονα και συνέχεια. Ξέρεις, είναι το κλασικό που όταν στρέφεις το βλέμμα σου προς την πλευρά του εκείνος ή θα κοκκινίσει ή θα το χαμηλώσει και όλα αυτά τα γνωστά τελοσπάντων που φανερώνουν ότι ενδιαφέρεται. Προσοχή όμως: Το θέμα είναι να σε κοιτάζει γλυκά και ερωτικά, και όχι με βλέμμα που φανερώνει ότι είναι αρπακτικό έτοιμο για το επόμενο θύμα του. Αυτό δεν το θέλουμε!

3. Οι εκφράσεις του προσώπου: Μπορεί να είναι ο πιο σοβαρός και αγέλαστος άνθρωπος του κόσμου. Επίσης μπορεί να βαριέται ακόμα και να ανοίξει το στόμα του να μιλήσει. Ακόμα καλύτερα. Αν μαζί σου είναι εκφραστικός και έντονος, σημαίνει ότι αφενός είναι χαρούμενος που είναι μαζί σου και αφετέρου θέλει να τον προσέξεις. Εύγε! Σε θέλει…

4. Η απόσταση… μικραίνει: Είναι πλέον γνωστό, ότι όταν κάποιος σε θέλει, κάνει τα πάντα για να είναι κοντά σου. Ακόμα κι αν κάθεται στην άλλη άκρη του τραπεζιού ή του δωματίου, θα ανακαλύψει την πιο ηλίθια αφορμή προκειμένου να σε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, πάνω από δύο φορές, τότε μάλλον είναι τσιμπημένος μαζί σου. Είσαι σε καλό δρόμο.

5. Είναι νευρικός:  Έχει χάσει την μπάλα. Σκοντάφτει, δεν μπορεί να παρκάρει, τρέμει το πόδι του νευρικά και γενικά πρέπει να τσακίσει δύο ποτάκια για να συνέλθει.  Είσαι σίγουρη πως δεν ξέρει τι του γίνεται, μην απορείς, δεν είναι πυρότουβλο ούτε σε απεξάρτηση , απλά είναι σε σύγχυση επειδή είσαι εσύ κοντά του. Τυχερούλα!

6. Είναι αδικαιολόγητα… εξυπηρετικός:  Θα γίνει χαλί να τον πατήσεις! Θα σε βοηθήσει στα πάνατα. Θα έρθει μαζί σου ακόμα και για ψώνια.  Πριν ζητήσεις θα το σκεφτεί αυτός και θα το κάνει. Αν δεν μπορεί, θα ψάξει τα κατάλληλα άτομα για να σε εξυπηρετήσουν. Αχ… μετά όταν περάσει η καψούρα θα γαϊδουρέψει πάλι!

Δείτε επίσης:Έτσι θα καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί! 10 σημάδια που δεν λένε ποτέ ψέματα!