7 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

 

fwtia

Δεν σε θέλει; 7 Κινήσεις ματ για να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου!

Πώς να καταπιείς την πίκρα της απόρριψης όταν ο έρωτας σου δεν σου δίνει σημασία και πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις -ίσως- να ενδιαφερθεί;  Ναι το ξέρω θέλεις να φωνάξεις, να κλάψεις, να του σπάσεις τα μούτρα και  να τον κάνεις να πονέσει. Αλλά όχι φίλη μου μη του δώσεις αυτή την χαρά  ούτε να  παρασυρθείς από το πάθος σου και να του γίνεις κολλιτσίδα  με μια υποχωρητική ή δουλική συμπεριφορά.  Η  Staxtopouta σου έχεις υπάρχουν άλλες 7 πολύ πιο αποτελεσματικές λύσεις που αξίζει να δοκιμάσεις μήπως και τον ξεπεράσεις ή τον κάνεις να σε δει αλλιώς.

1: Αγνόησε τον

Η πρώτη και καλύτερη αντίδραση όταν καταλαβαίνεις ότι κάποιος δεν σε γουστάρει είναι να ξεχάσεις την ύπαρξη του. Η χειρότερη είναι να προσπαθείς να του μιλήσεις και να τραβήξεις την προσοχή του. Ξέχνα λοιπόν τα δήθεν «αθώα» μηνυματάκια που ελπίζεις να τον κάνουν να χαμογελάσει. Όσο καλά κι αν προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το χιούμορ ή από μια ιδέα που μπορεί να τον ενδιαφέρει, εκείνος ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το βαθύτερο κίνητρο σου. Γι’ αυτό κόψε κάθε κουβέντα μαζί του. Τώρα, αν υποχρεωθείς να του μιλήσεις γιατί π.χ. πέσατε μούρη με μούρη στον διάδρομο, πες απλά ένα «γεια», άντε κι ένα «πώς πάει;», χωρίς να περιμένεις απάντηση ή να αρπάξεις την ευκαιρία για ψιλοκουβέντα. Η παγερή αδιαφορία σου θα τον κάνει ν’ αναρωτιέται τι είδους φρούτο είσαι που έχεις τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και εισπράττεις τόσο άνετα την απόρριψη. Μάλιστα, αυτή η απορία μπορεί να τον ιντριγκάρει τόσο πολύ που ν’ αρχίσει να σε κυνηγάει εκείνος από εδώ και πέρα! Εντάξει, είπαμε μπορεί, μην το δέσεις και κόμπο.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone