ΧΑΣΕ ΚΙΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ

diaita-staxtopouta

 

Η Διατροφολόγος Έφη Κολοβέρου  μας βοηθάει να χάσουμε βάρος πριν τα  Χριστούγεννα !

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει και ένα μικρό άγχος για αυτά τα λίγα επιπλέον κιλάκια δειλά δειλά έχει κάνει την εμφάνιση του. Όμως, ο πανικός ποτέ δεν ήταν καλός σύμβουλος, φίλες μου,  αντίθετα αν βάλετε τώρα τον εαυτό σας σε δράση θα μπορέσετε με την κατάλληλη διατροφή, να φτάσετε στο επιθυμητό βάρος μέχρι τις γιορτές και να φορέσετε όλα αυτά τα καταπληκτικά ρούχα που φαντάζεστε. Κάθε πρόγραμμα απώλειας κιλών σε αυτή την εποχή του χρόνου όπου η ήμερα μας είναι υπερβολικά φορτωμένη, πρέπει να είναι απλό, υγιεινό και ισορροπημένο, ώστε να σας βοηθήσει να χάσετε κιλά χωρίς να  προκαλέσετε προβλήτα στην υγεία σας. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Staxtopouta συνάντησε την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Έφη Κολοβέρου που μας συνέστησε μια διατροφή που απευθύνεται σε υγιή άτομα.

diaita

Αν και το πρόγραμμα διατροφής για να έχει άμεσα αποτελέσματα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Η Έφη  όμως δημιούργησε, για τις αναγνώστριες του Staxtopouta, ένα καταπληκτικό πρόγραμμα ισορροπημένης Μεσογειακής Διατροφής,  με κύριους πυλώνες της την κατανάλωση άπαχης πρωτεΐνης ,όπως ψάρια και πουλερικά,  σύνθετων υδατανθράκων, όπως όσπρια, κινόα και κριθαρένια παξιμάδια,  και καλών λιπαρών οξέων, όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και αμύγδαλα.

Η διατροφή  αυτή περιέχει όλους τους τους σωστούς συνδυασμούς που θα βάλουν «φωτιά «στον μεταβολισμό σας.

Πάμε να δούμε την διατροφή:

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone