ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;

Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτές τις γιορτές;

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες παρουσιάζεται αύξηση του εισοδήματός σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας σχετικά με κάποια ακριβή αγορά ή ένα ταξίδι που έχετε προγραμματίσει. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στη δουλειάς, βάλτε τάξη σε λογαριασμούς και προσπαθήστε να μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για ξόδεμα χρημάτων προκειμένου να αναπληρώσετε κενά που ενδεχομένως υπάρχουν. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται και μπορείτε να ζητήσετε κάποια χάρη, να εξυπηρετήσετε ή να στηρίξετε αγαπημένα πρόσωπα. Διαχειριστείτε με λεπτότητα και ψυχραιμία πιθανές πιέσεις τις ημέρες των γιορτών. Είναι μια εποχή που αυξάνεται ο συναισθηματισμός των ανθρώπων καθώς αναζητούν τη συντροφιά των μελών της οικογένειας, οπότε εκεί θα χρειαστεί λίγη προσοχή ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις, αν σκοπεύετε να λείψετε εκείνες τις μέρες. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, ενδυναμώστε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και φροντίστε να περάσετε όμορφα με ό,τι κι αν επιλέξετε. Ιδιαίτερη προσοχή την Πρωτοχρονιά με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ερωτικά, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες οι ελεύθεροι που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Η είσοδος του Ερμή (ο οποίος παραμένει ανάδρομος) στον Τοξότη στις 4/1 σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν και μπορεί να εκφράσετε με άγαρμπο τρόπο τις ανάγκες σας σε περίπτωση που δεν γίνουν κατανοητές. Καλό θα είναι, πάντως, να αναλάβετε κι εσείς ένα μέρος των ευθυνών σας, αν σκοπεύετε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στον γάμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι επιτυχίες σας θα γίνουν αφορμή για ένα καλό ξεσκαρτάρισμα των σχέσεών σας, καθώς τώρα θα φανούν ποιοι χαίρονται πραγματικά για εσάς και ποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από τη συναναστροφή τους μαζί σας. Είναι ένα διάστημα με έντονο στρες και κούραση, εσείς προσπαθείτε να συνδυάσετε επαγγελματικές με οικογενειακές υποχρεώσεις και μέσα σε όλον αυτό τον πανικό θα κάνουν την εμφάνισή τους φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα που θα πρέπει να φροντίσετε. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορούν να σας προκαλέσουν εξάντληση. Επειδή είναι μια εποχή που προκαλεί σε αρκετό κόσμο νευρικότητα, φροντίστε να διασκεδάσετε και να αντιμετωπίσετε με χιούμορ πιθανές μικροαναποδιές. Μπορεί, για παράδειγμα, να μη βρείτε αυτά που είχατε στο μυαλό σας για δώρα. Μη σκοτίζεστε και προπάντων μην ξεπαραδιάζεστε. Η κίνηση είναι που μετράει. Πιθανή ασυνεννοησία με φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να αλλάξει την τελευταία στιγμή τα σχέδιά σας και μια απογοήτευση θα την πάρετε. Όπως και να έχει, μην αφήσετε την αισθηματική κατάσταση της στιγμής να χαλάσει το γιορτινό κλίμα που θα επικρατεί γύρω σας. Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει αισιόδοξους και είναι ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να αφήσετε πίσω σας τακτικές που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα σας υπενθυμίζουν πόσο τυχεροί είστε και αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε έμπρακτα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 3/1 βελτιώνει την ερωτική σας ζωή με ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας, είναι όμως πολύ νωρίς για να δώσετε υποσχέσεις. Απολαύστε τις στιγμές που βιώνετε.

  ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι εργασιομανείς Δίδυμοι θα πρέπει να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, ώστε να μη δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα μέρες που είναι. Η βελτίωση του εισοδήματός σας μπορεί να έρθει μέσω χρημάτων που σας οφείλουν ή από την αύξηση των πωλήσεών σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε εγκαίρως θέματα Δημοσίου και ασχοληθείτε πιο εντατικά με τις ανάγκες της οικογένειας. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας αν δεν γίνουν εντός λογικού πλαισίου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων παρουσιάζει έντονη αστάθεια και καλείστε για μια ακόμη φορά να παίξετε τον ρόλο του ειρηνοποιού για να κατευνάσετε τα πνεύματα. Κρατήστε ήρεμη στάση απέναντι σε άτομα που μπορεί να έχουν παράλογες απαιτήσεις και μη δίνετε περισσότερη έκταση. Η αλλαγή του χρόνου σάς προκαλεί έντονα την ανάγκη να βελτιώσετε τη ζωή σας και εκεί μπορεί να αγανακτήσετε με όσους δεν σέβονται τις επιθυμίες σας, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να θίξετε τέτοιου είδους θέματα. Η αρμονία των σχέσεών σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο διαχείρισης των συναισθημάτων σας. Γάμος/σχέση μπορούν να βελτιωθούν μέσα από ένα ταξίδι και είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας στην άκρη. Οι ελεύθεροι, έπειτα από ένα μακρύ διάστημα μοναξιάς, μπορείτε να ζήσετε έντονες στιγμές πάθους, καθώς προβλέπεται μεγάλη κινητοποίηση από επίδοξους εραστές που θα σας προσεγγίσουν. Ξεπεράστε τις όποιες ανασφάλειές σας και τονίστε τα δυνατά σημεία της εμφάνισής σας. Αυτές οι γιορτές μπορούν να σας μείνουν αξέχαστες, αν κυνηγήσετε την τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σας το προσεχές διάστημα και ειδικά οι γεννημένοι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες για να βάλετε σε τάξη σημαντικές οφειλές που δεν σηκώνουν καμία αναβολή. Φανείτε υπομονετικοί καθώς πλησιάζει ο καιρός που θα μπει σε μια φυσιολογική ροή η ζωή σας. Μέχρι τότε, είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας, δίχως να σας παρασύρει η επιθυμία σας για ανέσεις και πολυτέλειες. Ένα άγχος σχετικά με τις γιορτές το έχετε, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ζήσατε εντάσεις. Εσείς προσπαθήστε να μην οξύνετε τα πνεύματα και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να εξυπηρετήσετε αγαπημένα πρόσωπα. Τις ημέρες των Χριστουγέννων μπορείτε να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας και εκείνες της Πρωτοχρονιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα τυχερά παιχνίδια. Αν είναι να σας χαμογελάσει η τύχη, θα γίνει και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, οπότε μη σπαταλάτε αδίκως μεγάλα ποσά. Είναι ένα διάστημα με έντονο συναισθηματισμό και αν αφεθείτε, είστε ικανοί να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε αργότερα. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για μια καινούργια γνωριμία, πειραματιστείτε και με άλλα πρόσωπα και δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο της επιλογής χωρίς να πιέζετε καταστάσεις. Σχέση/γάμος μπορεί να ήταν σε στασιμότητα εξαιτίας της καθημερινής τριβής με τα προβλήματα, τώρα όμως που μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αφιερώστε τον στη προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα πισωγυρίσματα σε έναν πρώην έρωτα και μην τρέφετε αυταπάτες.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες διανύετε μια φάση έντονης περισυλλογής και προβληματισμού όσον αφορά τις σχέσεις σας, όλο αυτό σας προκαλεί μια αμηχανία που μπλοκάρει τον αυθορμητισμό σας και επειδή οι ενέργειές σας εξαρτώνται από τις αποφάσεις τρίτων, είστε μες στην ένταση. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν θετικές εξελίξεις που σας κρατούν σε εγρήγορση και αυτός είναι ένας τρόπος για να ξεπεράσετε το άγχος των γιορτών. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές και στα προσωπικά σας αντικείμενα. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων προβλέπεται αρκετά κουραστική. Η αλλαγή του χρόνου σάς βρίσκει παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και μια συγκίνηση θα τη νιώσετε, αν αναλογιστείτε τις δυσκολίες που μπορεί να περάσατε πέρσι τέτοια εποχή. Συναντήσεις με φίλους, όμορφες στιγμές ψυχικής ανάπαυλας και έντονη κοινωνική ζωή αυξάνουν τη διάθεσή σας για επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να επιδιώξετε και στη συνέχεια. Οι Λέοντες είστε κοινωνικά άτομα και ήρθε η στιγμή για να παίξετε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου που έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα μοναχικότητας. Πάθη, έρωτες και ίντριγκες είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών. Πιθανή επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα χρειάζεται χρόνο για να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα πολιορκείστε και από ένα καινούργιο πρόσωπο που σας βάζει σε πειρασμό. Μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για συντροφικότητα και φανείτε πιο προσεχτικοί στις επιλογές σας ή, τουλάχιστον, μην επενδύετε συναισθηματικά σε κάτι που έχει μόλις ξεκινήσει. Ένα νέο μέλος που έρχεται στην οικογένεια είναι το καλύτερο δώρο που μπορούσατε να ζητήσετε εσείς που έχετε μακροχρόνια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι, βγείτε από στεγανά που σας προκαλούν ένταση και στασιμότητα και αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο. Παραμερίστε προβληματισμούς των οποίων η επίλυση δεν είναι της παρούσης και στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που χρήζουν άμεσης βελτίωσης, όπως, για παράδειγμα, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το άγχος και η συσσωρευμένη κούραση σας προκαλούν εκνευρισμό και είναι προτιμότερο να αφήσετε κάποια πράγματα γι’ αργότερα, προκειμένου να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ίσως από τις πιο αποδοτικές για τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές με τα χρήματα. Η γενναιοδωρία σας μπορεί να σας οδηγήσει αργότερα σε αδιέξοδο, οπότε μην μπαίνετε σε διαδικασίες που θα σας κοστίσουν χρόνο και χρήμα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και ετοιμάστε συμβολικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα έχουν περισσότερη αξία, αφού θα έχετε βάλει όλη σας την ενέργεια και την έμπνευση για να τα δημιουργήσετε. Η αλλαγή του χρόνου ας γίνει η αφορμή να αφήσετε πίσω σας τις πικρίες και να γλυκάνει την καρδιά σας. Σχέση/γάμος κρίνεται από τις δικές σας αποφάσεις, οι οποίες είναι υπό αμφισβήτηση αυτή την εποχή. Αποδεχτείτε το ταίρι σας με τα όποια ελαττώματά του και θα βρείτε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε νέα και πιο σταθερά θεμέλια στη σχέση σας. Καινούργιες γνωριμίες, διασκέδαση και κραιπάλες θα συμβάλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τα ερωτικά μπερδέματα, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά εκτεθειμένοι. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, χωρίς να προκαλείτε.

ΖΥΓΟΣ 

Εβδομάδα άγχους και ευκαιριών μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή των Χριστουγέννων. Άγχους εξαιτίας της ανάγκης σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια, δίχως να χαλάσετε το χατίρι κανενός, και ευκαιριών, καθώς βλέπετε το εισόδημά σας να αυξάνεται μέσα από καινούργιες κατευθύνσεις που θα ακολουθήσετε. Παρ’ όλα αυτά, μια μελαγχολική διάθεση την έχετε και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα είστε σκεφτικοί και απόμακροι. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Ετοιμάστε νόστιμα εδέσματα και γλυκά μαζί με τα παιδιά, διακοσμήστε το σπίτι και χαρείτε τις στιγμές. Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων μισούν τις γιορτές και ειδικά την αλλαγή του χρόνου, προσπαθήστε να ανακτήσετε τη διάθεσή σας μέσω των επαφών με αγαπημένα πρόσωπα. Στρέψτε την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή και μην κάνετε συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές που μπορεί να ήσασταν πιο άνετοι οικονομικά. Βιώστε το παρόν ατενίζοντας με περισσότερη θετικότητα το μέλλον, οραματιστείτε τον εαυτό σας σε μια καλύτερη κατάσταση και εκτιμήστε περισσότερο αυτά που σας δίνει απλόχερα η ζωή. Κοντρολάρετε την τάση σας για τυχερά παιχνίδια. Η αντίληψή σας μπορεί να σας ξεγελάσει και να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Κρατήστε την επαφή, μη βιάζεστε όμως να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί αν το πάρετε απόφαση όσοι έχετε πρόσφατα χωρίσει και για να το πετύχετε θα πρέπει να πάψετε να παρακολουθείτε μέσα από την κλειδαρότρυπα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τη ζωή του πρώην σας. Αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει και αφεθείτε στο ξέφρενο ξεφάντωμα των γιορτών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Οι επόμενες μέρες παρουσιάζουν μια αστάθεια στον οικονομικό τομέα και είναι επιτακτική ανάγκη να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας προτού προβείτε σε ακριβές αγορές και επενδύσεις. Η μελαγχολική σας διάθεση μπορεί να οφείλεται στην απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και θα προσπαθήσετε να καλύψετε τα κενά μέσω των αγορών για το σπίτι και την οικογένεια, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο, αν δεν φανείτε προνοητικοί με τα χρήματα σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα. Φροντίστε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς να αυξήσετε τις επαφές με φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με όσους έχετε απομακρυνθεί λόγω φόρτου εργασίας. Ιδανική στιγμή για να βάλετε νέους στόχους, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Όσοι ταξιδέψετε, αφήστε πίσω σας την ένταση και το άγχος της πόλης και απολαύστε τη διαδρομή, καθώς δεν είναι μόνο ο προορισμός που αξίζει. Πιθανή αδιαθεσία θα την αποφύγετε, αν θωρακίσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι αυξημένη αυτό το διάστημα και αν δεν προσέξετε, μπορεί να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιο άτομο που θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλο. Εφήμερες σχέσεις μπορεί να σας προκαλέσουν απογοήτευση αν γίνουν πάνω στην προσπάθειά σας να καλύψετε συναισθηματικά κενά και να πέσει ακόμα περισσότερο το ηθικό σας. Ένας πρώην έρωτας θα σας πολιορκήσει και θα σας βάλει σε πειρασμό, αλλά η λογική σας θα υπερισχύσει αυτήν τη φορά. Εσείς που σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ένα σύντομο ταξίδι θα είναι ό,τι πιο ρομαντικό για να κάνετε την πρόταση γάμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Είστε μες στην αδημονία εσείς που ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση και πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να σας διαφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια. Περιορίστε τα έξοδά σας όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε μέσα στις γιορτές και μην αμελείτε τις οφειλές σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είστε προβληματισμένοι, καθώς συγκρίνετε τις προηγούμενες χρονιές με τη φετινή, μην προεξοφλείτε όμως καταστάσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρατηρήσετε μια αύξηση των κερδών σας και θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οι οποίες είναι ουκ ολίγες. Βάλτε νερό στο κρασί σας για να πάψει αυτή η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα άγχη της καθημερινότητας σας προκαλούν εκνευρισμό και μπορεί να φερθείτε απότομα στο ταίρι ή στα παιδιά σας. Η αλλαγή του χρόνου σας βρίσκει αποφασισμένους να πάρετε πιο δυναμικά στα χέρια σας τα ηνία της ζωής σας και πρόθυμους να αφήσετε κρυμμένα στο χρονοντούλαπο γεγονότα που σας έχουν πικράνει. Η ενσυναίσθησή σας είναι ανεπτυγμένη και μπορείτε να βοηθήσετε κάποια άτομα που δεν έχουν την πολυτέλεια της σπιτικής θαλπωρής, προσφέροντας κάποια τρόφιμα και ρούχα. Οι ελεύθεροι έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε με κάθε καινούργια γνωριμία και στην πορεία να πέφτετε από τα σύννεφα. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις ατόμων που σας πλησιάζουν και μη βιάζεστε να δεσμευτείτε. Θέματα παιδιών μπορεί να σας προκαλέσουν προβληματισμό αν σκοπεύατε να ταξιδέψετε και ενδεχομένως να πρέπει να αναβάλετε τα σχέδιά σας, τουλάχιστον για φέτος. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας απαιτεί να ενδυναμώστε τις σχέσεις με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και να αφιερώστε χρόνο (αν σας απομείνει τελικά) στον γάμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είστε σε γιορτινή διάθεση και δεν σκοπεύετε να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας για κανέναν, αυτή σας όμως η αντιμετώπιση μπορεί να σας οδηγήσει σε αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, αν δεν επικρατήσει η λογική. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα είναι αρκετά ενθαρρυντική η κατάσταση και αν εστιάσετε σε μακροπρόθεσμα οφέλη, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Μέσα στο Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων θα συναντήσετε άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και θα ακούσετε ενδιαφέρουσες απόψεις που καλό είναι να τις συγκρατήσετε. Προσπαθείτε να προγραμματίσετε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των άλλων, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό ετοιμάζεστε να ξεσπαθώσετε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας και αντιμετωπίστε με διπλωματία πιθανές πιέσεις που θα δεχτείτε. Ταξίδια και εκδρομές ευνοούνται πολύ αυτές τις μέρες, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε διά ροπάλου την κατανάλωση αλκοόλ, αν μετακινηθείτε με το όχημά σας. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης θα χρειαστεί σε θέματα διατροφής. Γευτείτε απ’ όλα σε μικρές ποσότητες, ώστε να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Ένας καινούργιος έρωτας που μπαίνει στη ζωή σας είναι η τόνωση που χρειάζεστε όσοι έχετε παραμελήσει την προσωπική σας ζωή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και ανακτάτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Εσείς που είστε σε μακροχρόνια σχέση μπορείτε να οργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι και να απολαύσετε απερίσπαστοι τις στιγμές, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να βιώσετε όμορφες στιγμές παραμένοντας στην πόλη. Το θέμα είναι να απέχετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και από σκέψεις που σας προκαλούν άγχος. Ιδανική εποχή για ξεφάντωμα και απολαύσεις.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε προβληματισμένοι σχετικά με τις ανάγκες που προκύπτουν και καθώς έχει πέσει το ηθικό σας, δεν μπορείτε να σκεφτείτε ξεκάθαρα το συμφέρον σας, με αποτέλεσμα να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν σας ωφελούν. Οι φιλοδοξίες σας δεν ικανοποιούνται όσο θα θέλατε και αντικατοπτρίζεται η απογοήτευσή σας προκαλώντας μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα γύρω σας, κάτι που επηρεάζει και την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά. Μη σκέφτεστε μόνο τις ελλείψεις σας και εκτιμήστε περισσότερο αυτά που έχετε καταφέρει. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων κρύβει κάποια έκπληξη. Θέματα παιδιών αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και μην ξεσπάτε πάνω τους τη συσσωρευμένη ένταση. Ανακαλύψτε εποικοδομητικές διεξόδους εκτόνωσης και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας. Την Πρωτοχρονιά προβλέπονται όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και το κέφι θα είναι ξέφρενο. Αποβάλετε το άγχος σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια και δεχτείτε πρόθυμα διάφορα κεράσματα που θα σας προσφέρουν, ώστε να μη σας παρεξηγήσουν ως σνομπ. Μερικές παρασπονδίες στη διατροφή σας τις ημέρες των γιορτών είναι αναμενόμενες και μη κατακριτέες. Ιδιαίτερη προσοχή σε πορτοφόλια και χρήματα, καθώς ο κίνδυνος για απώλειες είναι μεγάλος. Καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας μπορούν να σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και να αποβάλλετε από πάνω σας άγχη και φοβίες που είναι αποτέλεσμα των στερεότυπων μέσα στα οποία έχετε εγκλωβιστεί. Φανείτε πρόθυμοι για εξόδους και εστιάστε στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής ελεύθεροι και μη. Εσείς που είστε πρόσφατα χωρισμένοι, προκειμένου να μελαγχολήσετε και να σας πάρει από κάτω, επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους. Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας και φροντίστε για την ψυχική σας ευφορία.

ΙΧΘΥΣ 

Οι Ιχθύες, αν καταφέρετε να κοντρολάρετε την ανάγκη σας για πολυτέλειες, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τις οφειλές σας και θα εξοικονομήσετε χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες. Από την Τετάρτη και μετά αρχίζει να βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση, όμως θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες, καθώς είναι ασταθές το κλίμα και αμφίβολη η διάρκεια των κερδών σας. Κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας και να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Το τριήμερο των Χριστουγέννων προβλέπεται αρκετά ευχάριστο και το κλίμα θα παρασύρει ακόμα κι εσάς που δεν είστε και πολύ fans των γιορτών. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται το επόμενο διάστημα, συνεπώς περιορίζεται ο προσωπικός σας χρόνος, όμως υπάρχουν περιθώρια για να ικανοποιήσετε και τις δικές σας ανάγκες, αρκεί να μην τις παραμελήσετε. Η αλλαγή του χρόνου σάς βρίσκει σε μια όμορφη τοποθεσία παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και μπορείτε να ξεκουράσετε το σώμα και το πνεύμα σας μέσα από δραστηριότητες που θα σας εκτονώσουν. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να προτιμήσετε πιο ιδιωτικές καταστάσεις ή να νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας και είναι ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε στην επισημοποίησή της. Οι ελεύθεροι μην απορρίπτετε καινούργια πρόσωπα εξαιτίας μιας πρόσφατης ερωτικής απογοήτευσης. Η νέα χρονιά επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις και είναι κρίμα να μην αξιοποιηθούν όπως πρέπει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 3/1 αυξάνει τη γοητεία σας και είναι ιδανική στιγμή για να διεκδικήσετε δυναμικά το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

 

Δείτε επίσης:Ποια ζώδια θα σου δημιουργήσουν θέμα με τη ζήλια; Μήπως να το εκμεταλλευτείς;  

Πηγή