ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ; ΔΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

elafaki2

Τού αρέσω; Μάθε τα σημάδια;

 

Οι πρώτες ματιές, η αρχική γνωριμία, το πρώτο ραντεβού μαζί του, είναι περιστάσεις κατά την διάρκεια των οποίων φαινομενικά χαμογελάτε, αλλά το μυαλό σας γυρίζει με χίλιες στροφές το δευτερόλεπτο. «Του αρέσω;», «Πρόσεξε ότι τον κοιτάζω;», «Γιατί δεν μιλάει πολύ;» είναι ίσως οι πιο «αθώες» από τις ερωτήσεις που περνούν από το κεφάλι σας εκείνες τις στιγμές (τις πιο «πονηρές» κρατήστε τις για τον εαυτό σας). Για να γίνουν τα ερωτηματικά σας θαυμαστικά, δεν χρειάζεται να….

βάλετε μαύρα γυαλιά και καπαρντίνα, παρακολουθώντας τα βήματά του, ούτε να «ψαρεύετε» τους κολλητούς του στο Facebook. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικούς τρόπους, που θα σας βοηθήσουν να «μεταφράσετε» τις κινήσεις του και να ερμηνεύσετε τα σημάδια που σας στέλνει.

 

Η γλώσσα του σώματος 

 

Συχνά, οι κινήσεις μας, ο τόνος της φωνής, το βλέμμα και η στάση μας αποκαλύπτουν περισσότερα από όσα νομίζουμε για την διάθεσή μας για αυτόν που βρίσκεται απέναντι. Αποκωδικοποιήστε την γλώσσα του σώματος και… τσιρίξτε από χαρά ή από αγανάκτηση, ανάλογα με τα συμπεράσματα.

 

– Αν διατηρεί οπτική επαφή μαζί σας και τα μάτια του ανοιγοκλείνουν, είστε σε καλό δρόμο. Η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω σας και οι κόρες του διαστέλλονται από ενδιαφέρον. Αντίθετα, αν το βλέμμα του κινείται αμήχανα στον χώρο, μάλλον δεν νιώθει άνετα απέναντί σας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone