ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ NO MAKEUP MAKEUP

Bήμα βήμα το no makeup makeup look! (Vide0)

Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες δεν ανέδειξαν μόνο νικητές στα βραβεία και στο κόκκινο χαλί  ανέδειξαν και τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα beauty looks μας.  Και το είδαμε πάλι στα Αrtios Αwards δείγμα πως αυτό το νέο make up trend ήρθε για να μείνει!

Όπως σωστά μπορείς να παρατήρησες, αν έδωσες προσοχή στο βάψιμό των διασήμων, οι περισσότερες σταρ ήταν ελάχιστα βαμμένες. Για την ακρίβεια, δεν ήταν έντονα βαμμένες.

Το no makeup makeup που έρχεται ως η απόλυτη τάση της σεζόν, ήδη δοκιμασμένη από το καλοκαίρι στα μακιγιάζ των celebrities από τους makeup artists, δεν σημαίνει βεβαίως ότι το πρόσωπο δεν διαθέτει καθόλου μακιγιάζ, αλλά ο κανόνας που επικρατεί είναι το …less is more (όσο λιγότερα, δηλαδή, τόσο καλύτερα!). Τα ντελικάτα ροζ, τα λαμπερά lip gloss, το απαλό μοβ και το γκρι – μπεζ στα μάτια παίρνουν τη θέση του έντονου smoky eye και των κόκκινων χειλιών στα μακιγιάζ που θέλουν να δείχνουν όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά.

 

Η Emma Stone, η Jessica Biel, η Amy Adams, η Kristen Bell, και η Thandie Newton δοκίμασαν υπέροχα no makeup looks στις Χρυσές Σφαίρες:

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone