ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ PURE CLAY MASKS ΤΗΣ L’OREAL PARIS

Mάθε τα πάντα για τις μάσκες που κάνουν θαύματα  από την σειρά Pure Clay Masks της L’Oréal Paris

Θέλεις να τονίσεις την επιδερμίδα σου και να της προσφέρεις βαθιά αναδόμηση; Η χρήση μασκών προσώπου θα σε σώσει. Οι μάσκες αποτελούν την πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα οφέλη από την χρήση τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού απορροφούν ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Ένα από τα πιο δραστικά και φυσικά συστατικά το οποίο πλέον χρησιμοποιείται ευρέως ειναι η άργιλος. Η καλλυντική άργιλος έχει τόσο θεραπευτικές όσο και ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Οι Pure Clay Masks της L’Oréal Paris αποτελούνται από 3 διαφορετικά είδη αργίλου, την καολίνη (καθαρή άργιλος) που απορροφάει τις ακαθαρσίες και τις περίσσειες σμήματος, την άργιλο μοντιμοριλολονίτη, με ισχυρή δράση κατά των ατελειών και την μαροκινή άργιλο ghassoul, που συμβάλλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone