ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ

Οι αστρολογικές προβλέψεις  του  μήνα Ιανουαρίου 

 

Το 2017 μας υποδέχεται με ένα πολύ ερωτικό μήνα. Ο Ιανουάριος εμπεριέχει όψεις και φαινόμενα που φέρνουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, αλλά και αρκετές αλλαγές στις σχέσεις, εισάγοντάς μας σταδιακά σε μια νέα κατάσταση, που θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τον επόμενο μήνα.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, φιλοξενεί την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, υπερτονίζοντας στοιχεία όπως η ευαισθησία, η φιλευσπλαχνία και η ανιδιοτελής αγάπη μέσα στις σχέσεις. Είναι μια περίοδος πολύ τρυφερή που ενώνει περισσότερο τα ζευγάρια, ενώ φέρνει και νέες ρομαντικές γνωριμίες.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 12 του μήνα, εντείνει το υδάτινο στοιχείο και την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, η οποία λόγω των όψεων που συνοδεύουν την Πανσέληνο, μάλλον διαταράσσεται. Το σενάριο αυτό εντείνεται λίγες μέρες αργότερα, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου ο Άρης και η Αφροδίτη τετραγωνίζουν τον Κρόνο, δημιουργώντας ένα δυσμενές κλίμα, που ενδέχεται να συνοδεύεται από απογοητεύσεις και απότομη γείωση στην πραγματικότητα. Ο μήνας κλείνει με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και την είσοδο του Άρη στον Κριό, εισάγοντάς μας στο φεβρουάριο σε κλίμα αλλαγών και… βρασμού!

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Υποδέχεσαι το νέο έτος παραμένοντας στο γιορτινό κλίμα, καθώς η πλανητική κινητικότητα στο 12ο ηλιακό σου οίκο φανερώνει την ανάγκη σου να παρατείνεις για λίγο ακόμη την χαλάρωση και την αποστασιοποίηση από τις εξελίξεις, αισθηματικές και μη. Όμως, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 12 του μήνα και η συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιό σου, σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο με το παρελθόν, με τρόπο βαρύγδουπο και ανατρεπτικό. Και παρόλο που μέχρι το τέλος του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου, η είσοδος του κυβερνήτη σου, του Άρη, στο ζώδιό σου στις 28/1, εκκινεί μια περίοδο έντονης δραστηριότητας στον ερωτικό τομέα. Απόλαυσε όσο μπορείς την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει αυτός ο μήνας, γιατί από τον επόμενο θα χρειαστεί να δέσεις τη ζώνη σου…

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone