6 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

6 Αποφάσεις για να μεταμορφώσουν την ζωή σου την Νέα Χρονιά!

Μιας και στόχους συνηθίζεις να θέτεις κάθε Πρωτοχρονιά, προτείνω αυτή τη φορά να πάρεις αποφάσεις. Έχει αποδειχθεί, εξάλλου, πως πιο σίγουρα ακολουθούμε και ολοκληρώνουμε μία απόφασή παρά έναν στόχο. Επιπλέον, αν πάρεις μία απόφαση που θα αφορά ή θα την μοιραστείς με τον σύντροφο, τους φίλους ή την οικογένειά σου, θα είναι πιο εύκολο να την πραγματοποιήσεις κιόλας.

Παρακάτω, σου προτείνω 6 αποφάσεις που μπορείς να πάρεις και να προτείνεις και στους γύρω σου ώστε το 2017 να είναι μία χρονιά που θα γίνουν αλλαγές.

1.Δίνω και ζητώ ποιοτικό χρόνο

Χωρίς να στριμώχνεις και να αλλάζεις με πίεση και άγχος το πρόγραμμά σου, οργάνωσε τις ημέρες σου έτσι ώστε να μπορείς να είσαι όσο περισσότερο μπορείς εστιασμένη σε κάθε σου έργο. Συναντάς βιαστικά τους φίλους σου, τρέχεις τελευταία στιγμή να προλάβεις την ταινία στον κινηματογράφο με τον σύντροφό σου, ψωνίζεις δώρα τελευταία στιγμή για τα αδέλφια σου. Αντί για αυτά, επέλεξε να οργανώσεις το πρόγραμμά σου λίγο διαφορετικά ώστε να μπορείς να χωρέσεις αυτά που είναι υποχρεωτικά για τη δουλειά σου, για παράδειγμα, αλλά και όσα είναι αναγκαία για εσένα και θα σου προσφέρουν ποιοτικά συναισθήματα και απολαύσεις που θέλεις. Αντίστοιχα, πρότεινέ το και στους γύρω σου, όπως εκείνον τον φίλο σου που ποτέ δεν βλέπεις γιατί δουλεύει πολύ και δεν έχει χρόνο ή τη μητέρα σου που δεν βρίσκει ποτέ χρόνο να πάει μία βόλτα με τον μπαμπά σου.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone