ΤΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ; ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

Τι εύχονται τα ζώδια για την νέα χρονιά; Θα τα φέρουν τα άστρα;
 
Άγιος Βασίλης έρχεται, από την Καισαρεία!… «Άγιε μου Βασίλη, για τη νέα χρονιά που έρχεται θέλω σαν δώρο να μου φέρεις…»
Κάθε χρόνο, πλησιάζοντας η Πρωτοχρονιά, έρχεται η στιγμή του απολογισμού και του νέου… προϋπολογισμού της χρονιάς που έρχεται. Όλοι έχουμε καλά χαραγμένη στη μνήμη μας την ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων, τότε που γράφαμε στον Αϊ- Βασίλη, αλλά ακόμη κι αν δεν το κάναμε, όλοι μας, λίγο έως πολύ, ονειρευτήκαμε ή κάποια στιγμή …«διαπραγματευτήκαμε» μαζί του, είτε πιστεύαμε, είτε δεν πιστεύαμε στην ύπαρξή του. 
 
Ποιος από μας δε δοκίμασε να θέσει νέους στόχους και νέο πρόγραμμα στη ζωή του τέτοιες μέρες;Πάντα στη χαραυγή του νέου έτους, όλα δείχνουν δυνατά και πιθανά να συμβούν στη ζωή μας και όταν πλησιάζει το τέλος της χρονιάς, πόσοι από μας θυμούνται τους στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς που πέρασε; Κάποιους ίσως τους θυμόμαστε και κάποιους άλλους, μόνο αν τους είχαμε καταγράψει κάπου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε έναν καλό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone