ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ Σ’ΑΓΑΠΩ

Πώς θα σας πει το «σ’ αγαπώ», ανάλογα με το ζώδιό του!

Αυτές οι δυο μικρές, μαγικές λέξεις… «σ’ αγαπώ»… πόσα πολλά σημαίνουν! Ο καθένας λαχταρά να τις ακούσει από το πρόσωπο που είναι ερωτευμένος. Είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο σημαντικά λόγια που θα πείτε και θα ακούσετε. Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να πείτε «σ’ αγαπώ» στο σύντροφό σας σε καθημερινή βάση. Ενώ αυτές οι δυο λέξεις έχουν τόσο βαθύ νόημα, οι άνθρωποι μερικές φορές ξεχνάμε ότι οι πράξεις μας μπορεί να εκφράζουν αυτό το συναίσθημα ακόμη πιο δυνατά απ’ ό,τι τα λόγια. Θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα: «Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις». Αυτό μπορεί να γίνει με τόσο πολλούς δημιουργικούς, μοναδικούς και ρομαντικούς τρόπους και όχι μόνο θα κάνει το σύντροφό σας να αισθανθεί αγάπη, αλλά θα αυξήσει την οικειότητα μεταξύ σας και θα ενισχύσει το δεσμό σας.

 

Πώς λένε τα ζώδια το «σ’ αγαπώ»;

 

Διαβάστε το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου και δείτε αν είναι έτοιμος να σας πει το «σ’ αγαπώ». Πώς θα σας το πει, πώς θα σας το εκδηλώσει;

 

Κριός: Κατηγορηματικά

Θα έρθει δίπλα σας για να σας πει… ό,τι θέλετε, μπορεί και να παίξει παιχνίδια, αν χρειαστεί. Θέλει θηλυκότητα στη γυναίκα, αν είναι άντρας, και αρρενωπότητα στον άντρα, αν είναι γυναίκα. Θα σας πει: «Θα σε αφήσω να κερδίσεις, όχι ότι το χρειάζεσαι, αλλά μόνο αν έχεις κατακτήσει την καρδιά μου…»

Ταύρος: Αισθησιακά

Ικανοποιήστε όλες τις αισθήσεις του και θα σας ερωτευτεί! Όταν έχει όλα αυτά που θέλει, θα το δείτε στα μάτια του, θα λάμπει και θα καταλάβετε ότι η παρουσία σας είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως ακόμα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε κτήμα του, είστε δικός/ή του. Θα σας πει: «Είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου».

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone