ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ UNICORN ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ TREND

Μάθε τα πάντα για την νέα τρέλα unicorn που μας χτύπησε την πόρτα

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο βλέπουμε παντού να αναφέρονται τα unicorn lips, τα unicorn nails, unicorn hair .  Τι είναι το trend  αυτό; Είναι τα έντονα χρώματα το gliter, τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τα κέρατα των μονόκερων  και όλα αυτά που συνθέτουν την παραμυθένια εικόνα των μονόκερων μεταφερμένα σε makeup  look. Είναι φυσικό να αναρωτηθείς  μήπως χάσαμε κάπου το μέτρο και περνάμε σε πιο φευγάτες καταστάσεις;

Τα πάντα  Staxtopoutes μου είναι ο τρόπος που θα κάνεις ένα trend και πως μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν κάνεις ένα unicorn nails  μανικιούρ ή ένα eyeliner και κρατήσεις χαμηλών τόνων στιλ σε μαλλιά και ρούχα τότε άνετα μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν πάλι επιλέξεις τον πλήρη συνδιασμό όλων των νέων trend τότε θα είσαι έτοιμη για αποκριάτικο πάρτι στο οποίο μάλιστα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τo unicorn makeup trend

 

Unicorn lips

 Unicorn nails

Ένα νέο nail trend που την εμφάνισή του δειλά δειλά στο Instagram με έμπνευση, αυτή τη φορά από τα παραμύθια! Η unicorn mania, λοιπόν, «χτύπησε» στο μανικιούρ μας και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αυτή τη στιγμή έχουν υποκύψει στη γοητεία των μονόκερων στα νύχια τους και καλά κάνουν !

Unicorn eyeliner

Σειρά είχε μια άλλη μόδα στο μακιγιάζ που μάλλον δεν θα τολμήσουν πολλές γυναίκες. Κορίτσια, το unicorn «χτυπάει» και το eyeliner! Τις τελευταίες μέρες τα sites ομορφιάς αλλά και σχετικούς λογαριασμούς στο Instagram, κατέκλισαν εικόνες με unicorn eyeliner.

Είναι ένα eyeliner υπερπαραγωγή, το οποίο χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι μια τάση που δύσκολα θα τολμήσει μια γυναίκα για την καθημερινότητα της. Συμφωνείτε;

Unicorn hair

Ναι είναι τα πιο νεραϊδενια μαλλιά που έχεις δει ποτέ. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μαλλιά σου. Για τις όχι και τόσο τολμηρές ευτυχώς υπάρχουν και τα τα Hair Chalks.

Δείτε επίσης: Messy hair! H τάση που τρελαίνει τους άντρες!

 Staxtopouta