ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 

Τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι σας συμβουλεύει η Αστρολογία.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Γιορτάστε την αγάπη, ζήστε χαρούμενα και διασκεδαστικά, κάνοντας ό, τι σας ευχαριστεί, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Ο αστρολογικός ουρανός φέρνει ένα εκκεντρικό αλλά και παθιασμένο πνεύμα στην αγάπη, καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσετε αλλά και κάπως παράξενες. Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε την ερωτική σας ζωή από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αποκτήσετε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων. Επίσης, ο Υδροχόος είναι το μέλλον, έτσι σκεφτείτε για το πώς θα κάνετε καλύτερο το μέλλον σας. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διέλευση του Ερμή είναι ότι ο Υδροχόος δεν είναι  και τόσο ευαίσθητος, πληγώνει ή παραμελεί τα συναισθήματα των άλλων. Κάντε το καλύτερο για να δώσετε σε αυτόν/η που αγαπάτε μια ζεστή αγκαλιά μαζί με ζωντανές συνομιλίες. Ο Άρης στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Δία, σας ζητά να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή, να έχετε υπομονή και να χρησιμοποιήσετε σωστά τη δύναμή σας. Ως ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός ασχολείται με τη σφαίρα των συναισθημάτων και του πάθους, αλλά η φωτιά του Άρη προσθέτει φόβο, ζήλεια και καχυποψία. Για τον Άρη στον Σκορπιό, δεν υπάρχει υπομονή για τίποτα λιγότερο από την πραγματική αλήθεια, και ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις εμμονές σας. Όπως ο Φοίνικας, που είναι ένα από τα σύμβολα του Σκορπιού, η φωτιά καίει τόσο δυνατά ώστε μετατρέπεται σε σκόνη και αναδύεται ξανά από τα συντρίμμια.

 

Διαβάστε παρακάτω τι σας αποκαλύπτουν τα αστέρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

 

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε τους φίλους σας και κάντε νέους, ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας προικίζει με ανοιχτό μυαλό και διορατικότητα, επεκτείνετε τις φιλίες σας και ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες. Σίγουρα, δεν πρόκειται να νιώσετε μοναξιά αυτήν την ημέρα, ακόμα κι αν δεν βρείτε την αγάπη, σίγουρα θα κάνετε νέες επαφές, ξεκινάτε νέες φιλίες ή τη δική σας ομάδα και ανταλλάσετε ιδέες. Η πρόκληση; Ο Άρης θα βρίσκεται στον κρυφό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Δία, και μπορεί να δοκιμάσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, εκθέτοντας κάποιες ρωγμές που υπάρχουν στα θεμέλια. Μπορεί απλά να είστε πολύ απασχολημένοι για να αναλώσετε ποιοτικό χρόνο μαζί ή ίσως το να είστε χωριστά από την αγάπη σας να οφείλεται σε εξωγενείς περιστάσεις όπως ταξίδια, οικονομικά  ή οικογενειακές υποχρεώσεις.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone