Σ’ ΑΓΑΠΩ Ή Μ’ ΑΡΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ

Τι εννούν τα ζώδια όταν λένε «σ’ αγαπώ» και τι όταν λένε «μ’ αρέσεις»;

Μ’ αγαπά, δε μ’ αγαπά, του αρέσω… τι συμβαίνει; Το αιώνιο ερώτημα! Κάποιοι λένε «σ’ αγαπώ» και κάποιοι άλλοι απλά …«μ’ αρέσεις». Τι συμβαίνει; Τι εννοούν και στις δυο περιπτώσεις; Για κάποιους από εμάς είναι απλώς η έκφραση δύο διαφορετικών συναισθημάτων και για κάποιους άλλους το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικό τρόπο ειπωμένο. Όμως, όταν λένε «σ’ αγαπώ», εννοούν μ’ αρέσεις; Ή όταν λένε «μ’ αρέσεις», εννοούν «σ’ αγαπώ»; Τι από τα δύο συμβαίνει; Μήπως το φταίξιμο είναι δικό μας που διυλίζουμε τον κώνωπα; Ίσως να ήταν πολύ καλύτερα, αν δεχόμασταν απλά τα πράγματα όπως έρχονται και να μην ψάχναμε για «σκιές» εκεί που δεν πρέπει, έλα όμως που το μυαλό μας δε σταματά στιγμή να δουλεύει και να ψάχνεται, και κυρίως το γυναικείο μυαλό είναι αυτό που βασανίζεται πολύ περισσότερο. Πως λοιπόν θα «μεταφράσουμε» ή θα αποκρυπτογραφήσουμε εκείνες τις δύο μαγικές φρασούλες, που μπορεί να μας πάνε στον 7ο ουρανό στη στιγμή…!

 

Διάβασε πότε λέει «σ’ αγαπώ» κάθε ζώδιο και πότε «μ’ αρέσεις» και τι σημαίνει αυτό για το πως σε βλέπει:

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν λέει «σ’ αγαπώ», το εννοεί και το πιστεύει ακράδαντα, εκείνη τουλάχιστον τη στιγμή. Αν πάλι σου πει απλά «μ’ αρέσεις», τότε αυτό και μόνο αυτό συμβαίνει. Ο Κριός ή που θα ερωτευθεί στη στιγμή ή που δε θα το πιλατέψει για πολύ το πράγμα. Γι’ αυτόν κάποια πράγματα φαίνονται από την πρώτη ματιά. Το θέμα είναι ότι και στη μία και στην άλλη περίπτωση, αυτός μια χαρά περνά, αν όμως εσείς ψάχνετε κάτι πολύ περισσότερο… απλά θα χάσετε τον καιρό σας. Για εκείνον το να κάνει σεξ ή να ερωτευτεί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που σε ορισμένες όμως περιπτώσεις μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν σας πει, αν σας το πει, το «σ’ αγαπώ», μπορείτε όχι μόνο να το πιστέψετε, αλλά να βάλετε να χτυπήσουν και οι καμπάνες της Μητρόπολης! Είναι από τους άντρες εκείνους που τις περισσότερες φορές θα πρέπει να αρκεστείτε στο «μ’ αρέσεις!» Για εκείνον το να σου πει ότι του αρέσεις είναι μεγάλη και υπεύθυνη δήλωση. Προσέχει πάρα πολύ το τι λέει και πως εκφράζεται. Ξέρει πολύ καλά ότι ανά πάσα στιγμή ό, τι πει μπορεί να το χρησιμοποιήσετε εναντίον του και … «φυλάει τα ρούχα του για να ’χει τα μισά». Δεν μπορεί τις δεσμεύσεις που δημιουργούνται μέσα από βαρυσήμαντες δηλώσεις.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone