26 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 

26 Εντυπωσιακά μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου !

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προφανώς είναι φτιαγμένη για τα ζευγάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν είσαι ελεύθερη θα πρέπει να κλειστείς μέσα εκείνη την ημέρα. Αντιθέτως, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα, κολακευτικό makeup, να φτιάξεις και τα νυχάκια σου και να βγεις. Και που ξέρεις, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να σε πετύχει ο θεός Έpωτας με τα βέλη του!

Είτε όμως σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό είτε να βγεις να διασκεδάσεις με τις φίλες σου, σίγουρα θα χρειαστείς μερικές κολακευτικές προτάσεις μακιγιάζ, που θα αναδεικνύουν το πρόσωπο σου και θα σε κάνουν ακόμη πιο ελκυστική για τους γύρω σου.

Για αυτό η  Staxtopouta σας έχει όλες τις προτάσεις για να κάνετε μια μαγική εμφάνιση αυτή την ημέρα.

Φυσικά το χρώμα που επιβάλει η μέρα είναι το κόκκινο Και τι καλύτερο από ένα έντονο κόκκινο χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις ;  Παίξε με nude  διάθεση ή ροζ σκιές για τα μάτια. Ενώ ένα μαύρο eyeliner  με η πολύ μάσκαρα σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κραγιόν θα σε κάνουν ακαταμάχητη.

Προσοχή όμως, φίλες μου, εάν θέλετε να είστε σικάτες αυτή την βραδιά πρέπει να ξέρετε πως το κόκκινο κραγιόν θέλει την σωστή τεχνική για να δείξει σωστά πάνω σας  . Αυτό το άρθρο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο :Εσύ φοράς σωστά το κόκκινο κραγιόν σου; 4 Tips  που θα σε σώσουν!

Το πιο natural  make up είναι αυτό που προτιμούν περισσότερο οι άντρες πάνω μας. Αλλά για αυτή την ημέρα σου προτείνουμε να λίγο να κάνεις κάτι τις παραπάνω!  Δώσε έμφαση στα μάτια σου με  smoky μακιγιάζ , eyeliner , μεταλλικές σκιές και glitter ενώ στα χείλια σου  βάλε ένα  nude κραγιόν σε μπεζ – καφέ ή ροζ απαλούς τόνους .

 

Για όσες αγαπούν τα σκούρα κραγιόν και τολμούν με το μακιγιάζ τους τότε του Αγίου Βαλεντίνου μπορούν να παίξουν πιο επιθετικά και να μπουρλοτιάσουν καρδιές . Φέτος μάλιστα οι τάσεις επιβάλουν σκουρόχρωμα κραγιόν σε συνδυασμό με έντονα σαγηνευτικά μάτια.

Δείτε επίσης:Υπέροχα χτενίσματα για του Αγίου Βαλεντίνου!

14 Σχέδια στα νύχια του Αγίου Βαλεντίνου και Χρόνια σας Πολλά!

 Staxtopouta