26 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 

26 Εντυπωσιακά μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου !

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προφανώς είναι φτιαγμένη για τα ζευγάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν είσαι ελεύθερη θα πρέπει να κλειστείς μέσα εκείνη την ημέρα. Αντιθέτως, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα, κολακευτικό makeup, να φτιάξεις και τα νυχάκια σου και να βγεις. Και που ξέρεις, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να σε πετύχει ο θεός Έpωτας με τα βέλη του!

Είτε όμως σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό είτε να βγεις να διασκεδάσεις με τις φίλες σου, σίγουρα θα χρειαστείς μερικές κολακευτικές προτάσεις μακιγιάζ, που θα αναδεικνύουν το πρόσωπο σου και θα σε κάνουν ακόμη πιο ελκυστική για τους γύρω σου.

Για αυτό η  Staxtopouta σας έχει όλες τις προτάσεις για να κάνετε μια μαγική εμφάνιση αυτή την ημέρα.

Φυσικά το χρώμα που επιβάλει η μέρα είναι το κόκκινο Και τι καλύτερο από ένα έντονο κόκκινο χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις ;  Παίξε με nude  διάθεση ή ροζ σκιές για τα μάτια. Ενώ ένα μαύρο eyeliner  με η πολύ μάσκαρα σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κραγιόν θα σε κάνουν ακαταμάχητη.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone