6 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ

6  Σημαντικά λάθη που  κάνεις στο φλερτ και μένεις μόνη σου

Φίλη μου το σημερινό θέμα είναι από αυτά που θα σε ξεβολέψουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε λίγο αλλόκοτα.  Ναι δεν πρόκειται αυτή την φορά να σου χαϊδέψω τ’ αυτιά για αυτά και με εκείνα τα χρόνια περνούν και εσύ θα συνεχίσεις να μιξοκλαίγεσαι σε φίλες και φίλους που είσαι μόνη σαν το λεμόνι.

Το θέμα μας λοιπόν είναι το φλερτ και πιο συγκεκριμένα όλα αυτά τα λάθη που κάνουμε πάνω στον πανικό μας να κατακτήσουμε έναν άντρα, ή τελοσπάντων να βρούμε κάποιον γιατί πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε και  στο  κρεβάtι! Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι, οι σχέσεις ακόμα δυσκολότερες και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να δεις κι εσύ μια άσπρη μέρα! Λοιπόν, με αγάπη σου αποκαλύπτω κάποια βασικά λάθη που κάνεις κατά τη διεκδίκηση ενός άντρα και εξασφαλίζουν με μαθηματική ακρίβεια την… παράταση της μοναξιάς σου.

1. Το λες στους φίλους του: Μπορεί να σου έχουν πει ότι για να μάθεις περισσότερα ή για να κόψεις κίνηση αν σε θέλει ή όχι, θα πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους του ή τους κοινούς σας γνωστούς, αλλά μάλλον στην ηλικία μας αυτό δεν είναι λύση. Και θα εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ: Αν είσαι 17 είναι πολύ γλυκό να αφήσεις να εννοηθεί ότι σου αρέσει το αγόρι της διπλανής τάξης που είναι και αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου. Αν είσαι 30 και πάνω, τότε το να δηλώνεις στον περίγυρό του ότι «γουστάρεις» ή «ψήνεσαι» είναι το λιγότερο pathetic. Υπάρχει και κρίση κοπελιά το έχουν καταλάβει ήδη. Οπότε στην προκειμένη στείλε του ένα μήνυμα να βγείτε για ποτό , και αν φας πίτα, καλή χώνεψη κάνε την αυτοκριτική σου και πάμε παρακάτω κορίτσι μου.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone