ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα που θέλεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του;

 

Μαθε τα ευαίσθητα σημεία κάθε ζωδίου και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου για να τον κατακτήσεις! Plus: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Κάποια χαρακτηριστικά του μας αρέσουν και κάποια άλλα όχι. Χιλιάδες άνθρωποι, χιλιάδες και οι γνώμες για συγκεκριμένα θέματα. Ο καθένας έχει τις απόψεις του.

 

Συνήθως μας αρέσουν πράγματα που δεν διαθέτουμε αλλά θα θέλαμε να είχαμε. Μαθε τα ευαίσθητα σημεία κάθε ζωδίου και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου για να τον κατακτήσεις.

Τι του αρέσει και τι όχι;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι διεκδικητικός και όταν θέλει μια γυναίκα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.Πάθος και πόθος είναι η ανάσα του καθότι κυβερνήτης του ο Άρης. Η συμβουλή μου είναι τη μια μέρα να τον φλερτάρεις έντονα και την άλλη να το παίζεις ψυχρή και αδιάφορη. Θα τον μετατρέψεις σε ανελέητο κυνηγό. Δήλωσε διαθεσιμότητα για σεξ σε οποιοδήποτε σημείο. Φόρα σέξι εσώρουχα για να τον διεγείρεις. Βέβαια, για να δεσμευτεί δεν αρκεί μόνο το σεξ. Παίξτο δύσκολη. Αυτός ο άντρας έχει απίστευτη ενέργεια, μην τον ελέγχεις, μην τον αγνοείς, μην τον περιφρονείς, μην τον κριτικάρεις γιατί νευριάζει εύκολα. Μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Αναζητά αποδοχή και θαυμασμό και θέλει να είναι πάντα ο πρώτος. Η ρουτίνα τον σκοτώνει. Αγαπά την ωραία ζωή και τα δώρα που είναι φτιαγμένα γι’ αυτόν.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone