ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Όλες οι νέες  τάσεις τάσεις στα μαλλιά Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017

Η Άνοιξη είναι προ τον πυλών και η διάθεση μας καθημερινά βελτιώνεται αισθητά. Σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας , στο μακιγιάζ μας και να υποδεχθούμε την νέα σεζόν με άλλη διάθεση.  Για αυτό και η  Staxtopouta που παρακαλολούθησε  όλα τα fashion weeks  είναι εδώ να  σας ενημερώσει για όλα τα  Fashion  Hair Trends για την  Άνοιξη -Καλοκαίρι 2017. Φέτος, λοιπόν, έχουμε από τους  hairstylist  που επέλεξαν τα φυσικά και feminine χτενίσματα μαλλιών προσθέτοντας μερικές vintage πινελιές  πετυχαίνoντας την ανανέωση του κλασσικών γραμμών χτενίσματος και από την άλλη έχουμε τα αρχιτεκτονικά χτενίσματα και futuristic slicked back μαλλιά που  μας θέλουν ένα βήμα πριν το ταξίδι του μέλλοντος.  Για αυτές που αγαπούν τους κότσους και τις  πλεξίδες  και φέτος είναι στην μόδα μια που κυριάρχισαν σε πολλά   fashion weeks  .

Όπως και να χει, μπορείς να βρεις το δικό σου στυλ στις τάσεις για τα μαλλιά 2017 άνοιξη καλοκαίρι αφού οι επιλογές είναι όπως πάντα αρκετές για να καλύψουν τα γούστα σου.

Μαλλιά 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Όλες οι τάσεις

1. Vintage

   

Charlotte Olympia, Gucci, Moschino

Αν αυτά τα χτενίσματα δεν σε ταξιδεύουν πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της Betty Brosmer, τότε δεν ξέρω τι να πω! Αυτή τη σεζόν έχουμε κι άλλα χτενίσματα που αφορούν το παρελθόν όπως θα δεις παρακάτω. Vintage waves & curls με τα μπροστινά μαλλιά να δίνουν όγκους στο επάνω μέρος αλλά και την ξεχωριστή πρόταση του Moschino με όγκους στα πλαινά του προσώπου. Αχ! αυτά τα χτενίσματα δεν ξέρω αν θα τα εφαρμόσουμε αυτή την άνοιξη αλλά σίγουρα είναι από τα πιο feminine που είδαμε στις τάσεις για τα μαλλιά 2017 άνοιξη καλοκαίρι!!!

2. Χτενίσματα 70’s & 80’s

Julien Macdonald, Topshop Unique, La Petite Robe

Michael Kors, Vanessa Seward, Vanessa Seward

Μία τάση που κυριαρχεί σε όλα τα trends της καλοκαιρινής σεζόν 2017. Το μακιγιάζ και η μόδα 2017 έχουν επίσης εμπνευστεί από τις δεκαετίες 70’s & 80’s. Δεκαετίες όπου τα πιο glamour disco girls κυκλοφόρησαν τα πιο εκκεντρικά πολύχρωμα μακιγιάζ και τα πιο ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά τραβήχτηκαν στο πλάι του προσώπου με μία απλή θηλυκή κίνηση των χεριών. Τότε, τα κυματιστά μαλλιά δεν ήταν τόσο τέλεια, ήταν πιο ελεύθερα και φριζαρισμένα ενώ οι όγκοι τους ήταν στα πλαϊνά ή και στο επάνω μέρος.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone