ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 


Τα ζώδια θα σου πουν τι δώρο να πάρεις στο ταίρι σου του Αγίου Βαλεντίνου!
 
Δώρα, έρωτες καρδούλες και λουλούδια! Ένας αεράκι ρομαντισμού μας έχει πάρει τα μυαλά! Το μόνο που σας προβληματίζει είναι  τι δώρο να κάνετε  στον καλό σας  αλλά δεν ξέρετε; Πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρετε ακόμα τι να κάνετε;  Μην αγχώνεστε φίλοι μου.
Η Staxtopouta θα σας δώσει τις συμβουλές των άστρων μια που το σύμπαν δεν πέφτει ποτέ έξω και υπόσχεται του Αγίου Βαλεντίνου να περάσετε ονειρικά….
 
 
Κριός
 
Δυστυχώς, κανένα δώρο δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για τον Κριό. Αφού λοιπόν δύσκολα θα τον εντυπωσιάσεις, μπορείς άνετα να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα, με ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Δυο ρούχα σε μια βαλίτσα, τα εισιτήρια στο χέρι και Παρασκευή μεσημέρι, μετά τη δουλειά, ραντεβού στο καράβι για ένα σαββατοκύριακο στο νησί! Η επιτυχία είναι εγγυημένη!
 
Ταύρος
 
Αν θέλεις να πείσεις τον Ταύρο ότι τον αγαπάς κι ότι νοιάζεσαι για εκείνον, θα πρέπει να μαντεύεις τι θέλει, χωρίς να σου το πει. Το δώρο που θα του κάνεις, εκτός από χρηστικό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και φυσικά εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι ακριβό, μπορεί να είναι μια απλή γραβάτα, που θα ταιριάζει με το καινούριο του πουκάμισο, ή μια ζώνη που θα συνδυάζεται με την αγαπημένη της τσάντα. Αν δεν σου έρχεται στο νου κάποιο χρήσιμο αντικείμενο, μπορείς απλά να του/της κάνεις το τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο. Αυτό είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει σίγουρα!
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone