ΤΙ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ; ΠΑΡΕ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ STARS

 

 

Αυτές τις απόκριες γίνε εσύ ο/η Star της βραδιάς!

Βγάλτε τα παιδικά σας απωθημένα με τη φετινή μεταμφίεσή σας και μεταμορφωθείτε σε Star του Hollywood.

Οι Απόκριες είναι μία αμφιλεγόμενη περίοδος. Σίγουρα τα παιδιά τη λατρεύουν αλλά οι μεγάλοι χωρίζονται σε στρατόπεδα. Υπάρχουν αυτοί που ξαναγίνονται παιδιά και μασκαρεύονται, αυτοί που απλά διασκεδάζουν βλέποντας του άλλους και τέλος αυτοί που τις μισούν θανάσιμα. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία όπως κι εμείς, τότε φέτος ας γίνουμε Hollywood!

Πόσες φορές έχετε σταθεί μπροστά στον καθρέφτη μιμούμενοι τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας star; Όλοι έχουμε τις κρυφές ή φανερές στιγμές που απελευθερώνουμε τον εαυτό μας. Αντιμετωπίστε λοιπόν τις Απόκριες σαν μια ευκαιρία να ζήσετε ένα όνειρο και μπείτε στον λαμπερό κόσμο της showbiz. Δεν είναι καθόλου επίφοβο, είναι μόνο για λίγες ώρες και θα ζήσετε μόνο τις όμορφες στιγμές τις αγαπημένης σας προσωπικότητας.

Για να ντυθείς όμως ένας διάσημος ή διάσημη πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει και να πει. Παρακάτω υπάρχει μία λίστα που μπορείτε να βρείτε αυτόν που σας εκφράζει καθώς και πρακτικές λύσεις για μία DIY αποκριάτικη στολή.

Πάμε να δούμε πως μπορείτε να ντυθείτε  τις απόκριες χωρίς να δώσετε ένα σκασμό λεφτά…

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone