6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

6 Σημάδια πως σας φλερτάρει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι

Αν και εμείς οι γυναίκες διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις τα κρυφά νοήματα, αντιλαμβανόμαστε αν και πότε ο καλός μας μας κεράτωσε και έχουμε εντοπίσει την εγκυμοσύνη της Amal, πριν ακόμα αυτή μείνει έγκυος. Όμως μερικές φορές τυφλωνόμαστε λόγο χαμηλής αυτοεκτίμησης, λόγο του ότι έχουμε κάνει focus  και  για κάποιο τέλος πάντων δαιμονισμένο λόγο, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα αγόρι μας φλερτάρει; Και όχι οποιοδήποτε αγόρι, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει. Φίλη μου, εδώ σου έχω κάποια βασικά σημάδια, τα οποία δε σηκώνουν αμφισβήτησης και μάλλον δε βλέπεις, γιατί σε έχει βρει ντουβρουτζάς.

1.     Εμφανίζεται όπου κι αν είσαι: Μην είναι φαντομάς; Μην είναι ο Κόπερφιλντ; Όοοοχι! Είναι ο Κώστας ο ερωτοχτυπημένος. Με λίγα λόγια, όπου κι αν πας, και ό, τι κι αν κάνεις, ως διά μαγείας είναι μπροστά σου. Ειδικά σε συνδυασμό με την εξαφάνισή του τις υπόλοιπες μέρες, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν τον αφορά να βγει για ποτό αν η παρέα ή έστω το οίκημα δεν περιλαμβάνει εσένα.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone