ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ

 

Ένας άντρας θα σου αποκαλύψει τα πέντε πράγματα που θα τον κρατήσουν σε μία σχέση!
 
Σχέσεις! Ένα μυστήριο που κρατάει καλά από αρχαιοτάτων χρόνων. Μια χημική αντίδραση που δεν θέλει και πολύ να μετασχηματιστεί σε ανεξέλεγκτη έκρηξη! Κάτι μαγικό που απαιτεί την μαεστρία μιας Κατίνας (εκείνης από τις Μάγισσες της Σμύρνης που έλυνε και έδενε με τα μαντζούνια της) και τη διορατικότητα ενός μάγου Μέρλιν.Χμ… Welcome to 2013!
Η επιστήμη σήμερα έχει απάντηση και για το άλυτο μυστήριο της επιτυχημένης σχέσης. Δεκαετίες ερευνών, χιλιάδες μαρτυρίες και αμέτρητα στιχάκια πόνου στην ανθρώπινη ιστορία των σχέσεων καταλήγουν. Υπάρχουν 5 στοιχεία σε μια σχέση που εγγυώνται την επιτυχία και τη μακροημέρευσή της.
Τα ‘χεις ή ακόμη ψάχνεις το γιατί;
 
Η έρευνα
 
Επειδή δεν είναι ωραίο να αερολογεί κανείς, σε παραπέμπω στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις που εξέδωσε τη συγκεκριμένη έρευνα. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι βασίστηκε σε 35 άλλες επιστημονικές μελέτες γύρω από τις σχέσεις και 12.273 ξεχωριστές αναφορές για να καταλήξει σε συμπέρασμα. Όπως καταλαβαίνεις το πράγμα είναι άκρως σοβαρό και έγκυρο. Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό:
 
Τα 5 στοιχεία μια σχέσης, που αν τα έχεις είσαι σε καλό δρόμο για να περάσεις υπέροχα με τον καλό σου είναι:
 
1. Ειλικρίνεια: Η λέξη δεν χωρεί και πολλές συστάσεις! Για να έχει ελπίδες η σχέση να ζήσει – ποτέ μην ξεχνάς πως έχει κι αυτή ζωή και χρειάζεται αέρα και οξυγόνο – πρέπει να είσαι και να είμαι, ανοικτό βιβλίο. Τη στιγμή που θα αισθανθείς πως υπάρχουν πράγματα που δεν θέλεις να μοιραστείς, πως είναι κομμάτια της ζωής σου που έχεις την ανάγκη να κρατήσεις κρυφά, ίσως να πρέπει να σκεφτείς πως βάζεις σε κίνδυνο τη σχέση σου. 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone