ΜΗΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ «ΣΥΜΦΟΡΑΣ»

Ποιές είναι οι 5 σχέσεις της συμφοράς;
 
Οι πραγματικοί έρωτες, οι σχέσεις που μουλιάζουν στην αγάπη, είναι απλές, καθάριες και έχουν αυτό το κάτι που σε ανακουφίζουν πως υπάρχει ελπίδα και για σένα την single. Υπάρχουν όμως και κάποια ζευγάρια που την ημερομηνία της λήξης την βλέπεις από μακρυά επάνω τους. Ποιά είναι τα ζευγάρια που δεν πρέπει να καταλήξεις να τους μοιάσεις.
 
1. Εκείνη κοιμάται και η τύχη της (κι εκείνος την) δουλεύει:Εκείνη λάμπει από σιγουριά πως το κατέκτησε το Έβερεστ και έκανε τον άντρα που την πέφτει παντού, παιδί για σπίτι! Ο δεσμός είναι ιδανικός (για εκείνους) καθώς η λαίδη είναι κυρά και αρχόντισσα με τον άντρα που έχει κάνει και τη ζωή του και που για χάρη της έκανε στροφή 180 μοιρών λες και ήτο μοιρογνωμόνιο. Εκείνος πάλι που σαν γερόλυκος ποτέ δεν ξέχασε τις παλιές συνήθειες, βγαίνει, πίνει, ξενυχτά, φυσικά στα κρυφά αφού πρώτα έχει καλυνηχτήσει την αγαπούλα του.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone