ΜΑΚΡΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ  LITTLE BLACK PRIMER ESTEE LAUDER

Μακριές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες  μάθε τα πάντα για Little Black Primer, 

Για να πω την αμαρτία μου, αν ήταν ένα ακόμα primer, δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να σας γράψω για αυτό μια που σε προηγούμενο μου άρθρο : Θέλεις μεγάλες  βλεφαρίδες ; Mάθε για τo primer  και  δες τα sos tips! πίστευα πως είχα αποκαλύψει όλα τα μυστικά μου, όμως   το Little Black Primer,  της Estee Lauder δεν κάνει μόνο μια δουλεία και τέλος αλλά 3 . Ναι, ναι , ναι.

Δουλειά Νο 1: Όπως ένα «παραδοσιακό» primer, το φοράτε κάτω από τη μάσκαρα.Χάρη στην ενισχυμένη του φόρμουλα, προστατεύει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, που όσο να’ ναι ταλαιπωρούνται από τη συχνή χρήση της μάσκαρα. Α, και βεβαίως τις κάνει να δείχνουν και πιο πυκνές, όποια μάσκαρα και να βάλετε από πάνω.

 
Δουλειά Νο 2: Το συγκεκριμένο το φοράτε και πάνω από τη μάσκαρα για να σετάρετε, να ξεχωρίσετε, να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες σας και να αποφύγετε τους εντελώς αντιαισθητικούς κόμπους. Και τις φιξάρει κιόλας και αυτές, κυρίες, μένουν στη θέση τους. Θέλεις κάτι άλλο ;  Όχι δεν την παίρνεις μαζί σου γιατί απλά οι βλεφαρίδες σου θα είναι κάγκελο για ώρες.

Δουλειά Νο 3:  Μόνο του και έξω από την πόρτα. Είναι ιδανικό για πρωινό φυσικό μακιγιάζ!  Γιατί όχι μόνο  ενυδατώνει και  θρέφει τις βλεφαρίδες, τις βάφει κιόλας απαλά και οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο έντονες και μαύρες, αλλά και εντελώς φυσικές, σε σημείο που κοιμάσαι με αυτό και ξέρεις τώρα.. αν θες να ξυπνήσεις και  να είσαι «φυσική» κούκλα, αυτό πρέπει να φορέσεις»

Δείτε επίσης: 5+1 Μυστικά για γερά μακριά νύχια  σαν ψεύτικα!