ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Τα ζώδια και οι ατάκες του  για να φλερτάρουν

 

Μιας και πλησιάζουν μέρες γιορτινές όπου οι έξοδοι , οι γιορτές  οι κοινωνικές επαφές και κατά συνέπεια οι νέες γνωριμίες αυξάνονται, τι θα έλεγες αν  καταλάβαινες ποιο από τα  όλα τα ζώδια  είναι κάποιος που σε φλερτάρει χωρίς καν τον ρωτήσεις  τι ζώδιο είναι και του δώσεις την χαρά να σε κοιτάξει με εκείνο το απαξιωτικό ύφος που παίρνουν όλοι  όσοι φοβούνται να παραδεχθούν  ότι διαβάζουν τις προβλέψεις για το ζώδιό τους;

 Απλά, διάβασε τις 50  πιο συνηθισμένες ατάκες που χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο για να προσεγγίσει  το πρόσωπο που το ενδιαφέρει και  είσαι έτοιμη!

 

Μάντεψε τα ζώδια αυτών που σε φλερτάρουν..

 

1«Δεν τα ’χω πιει, απλώς έχω μεθύσει από την ομορφιά σου.» Ιχθύς ή Καρκίνος, λόγω

συνάρτησης με το μεθύσι.

 

2«Αν η ομορφιά ήταν ο χρόνος, εσύ θα ήσουν αιωνιότητα!» Ταύρος ή Αιγόκερως, που έχουν πάντα την αίσθηση πως όλος ο χρόνος είναι μπροστά τους.

 

3. «Αν ήμουν φανάρι, θα κοκκίνιζα όποτε περνούσες, για να μπορώ να σε βλέπω περισσότερο.» Καρκίνος ή Υδροχόος, τύποι της παρατήρησης.

 

4. «Αν έπαιρνα ένα ευρώ όποτε έβλεπα κάποια τόσο ωραία σαν εσένα, τώρα θα είχα ένα πεντάευρo.Ταύρος ή Αιγόκερως, άριστοι στα οικονομικά.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone