5 ΚΛΑΣΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ

5 Κλασικά ψέματα και η άναλυσή τους.
 
Είτε είστε σε μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση είτε στο ξεκίνημα μιας νέας ρομαντικής γνωριμίας μάλλον θα έχετε ακούσει ένα από τα πιο συχνά μικρά ψέματα που συνηθίζουνε να λένε οι άντρες. Όχι, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας είναι ψεύτης ούτε ότι δεν σας υπολογίζει, απλά μερικές φορές οι άντρες θέλουν να αποφύγουν μια σύγκρουση ή να σας αποτρέψουν να μάθετε κάτι που θα σας πληγώσει. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, καλό είναι να μπορείτε να αποκωδικοποιείται τα μηνύματα που σας δίνουν μέσα από αυτές τις μικρές ‘υπεκφυγές’ για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση.
 
1.«Δεν είμαι έτοιμος να παντρευτώ»: Δεν λέει ψέματα σε εσάς αλλά στον εαυτό του. Εάν είστε αρκετά χρόνια με τον σύντροφό σας και ακόμα δεν έχει πειστεί ότι είστε η γυναίκα της ζωής του, δεν θα αλλάξει γνώμη όσο χρόνο κι αν του δώσετε. Οι περισσότεροι άντρες ξέρουν καλά από τον πρώτο χρόνο της σχέσης αν θέλουν να κάνουν οικογένεια με τη σύντροφό τους αλλά ίσως να μην έχουν την σταθερότητα, την οικονομική άνεση, την επαγγελματική ασφάλεια που χρειάζονται για να παντρευτούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους πείσετε ότι το μόνο που χρειάζεται για να είναι ‘έτοιμος’ να σας παντρευτεί  είναι η σιγουριά του για εσάς. Αν δεν την έχει, τότε το ‘δεν είμαι έτοιμος’ είναι μεγάλο ψέμα.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone