5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

5 αντικείμενα που θα έπαιρναν τα 12 ζώδια αν πήγαιναν στο survivor.

Survivor, το reality που απασχολεί όλη την Ελλάδα αυτή την εποχή. Πώς λοιπόν να μην ασχοληθούμε μαζί του; Κάποια γενικά που ξέρουμε, είναι ότι επιτρέπεται οι παίκτες να έχουν μαζί τους μόνο εσώρουχα, μαγιό και δύο σετ αθλητικά ρούχα. Ας δούμε τώρα, τι θα διάλεγε το κάθε ζώδιο, στη περίπτωση που θα είχε δικαίωμα να φέρει 5 επιπλέον αντικείμενα μαζί του στο survivor.

 

Τι θα έπαιρνε το κάθε ζώδιο μαζί του στο survivor;

Κριός

Κατ’ αρχάς θα έπαιρνε μια μεγάλη, καλοακονισμένη φαλτσέτα. Θα την χρησιμοποιούσε για να κόβει καρύδες, ανανάδες και άλλους βρώσιμους καρπούς. Όμως, αν κάποιο πρόβατο της αγέλης του/της σήκωνε κεφάλι, θα το έκοβε και αυτό! Για τους ίδιους λόγους, θα διάλεγε και ένα σφυρί. Εκεί που θα δώσει την μεγαλύτερη προσοχή του/της ο αθλητικός Κριός μας είναι, ένα όργανο γυμναστικής (έστω και τα λάστιχα, που θα αναδεικνύουν τα καλογυμνασμένα του/της μπράτσα), τα αγαπημένα του/της αθλητικά παπούτσια για το καθημερινό τζόκινγκ και φυσικά ένα σωστό, μικροφτιαγμένο σορτσάκι, που δε θα κρύβει τίποτα από τους άψογα γραμμωμένους μύες του/της.

Ταύρος

Ένα γκαζάκι συνοδευόμενο από τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως ένα κατσαρόλι και ένα τηγάνι θα ήταν μάλλον οι πρώτες σκέψεις του αγαπημένου μας καλοφαγά, αφού μόλις ανοίγει τα μάτια, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι ένας αχνιστός, μυρωδάτος καφές. Αμέσως μετά, απαραίτητο επίσης, μια και θα βρίσκεται σε “μέρη ξωτικά κι ονειρεμένα”, ένας τσελεμεντές, ένα βιβλίο μαγειρικής με εξωτικές συνταγές. Φυσικά, δε θα ξεχνούσε ποτέ το μαχαιροπίρουνό του. Κι αλίμονο, ποτέ και για τίποτα δε θα αποχωριζότανε το πανάκριβο, από δέρμα κροκοδείλου, λατρεμένο πορτοφόλι του/της. Αυτό που είναι το πρώτο δώρο που έκανε στον ηδυπαθή μας Ταύρο το αγαπημένο του/της ταίρι.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone