ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΝΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Τα ζώδια, το Πάσχα και ..τα βαφτιστήρια τους! Τι είδους νονός είσαι; 

 Τα ζώδια και τα βαφτιστήρια τους..

 

Κάθε Πάσχα εκτός από το.. αρνάκι πρωταγωνιστούν οι νονές και οι νονοί.  Η λαμπάδα, το τσουρέκι και το σοκολατένιο αυγό είναι τα καθιερωμένα δώρα  για το βαφτιστήρι μας μαζί με τα παπουτσάκια  του..Μερικοί λατρεύουν την όλη διαδικασία. Παίρνουν το βαφτιστήρι από το χεράκι και απολαμβάνουν βόλτα στα μαγαζιά. Άλλοι, σαν τον πρωταγωνιστή της γνωστής διαφήμισης του πολυκαταστήματος παιχνιδιών, πανικοβάλλονται και συχνά φορτώνουν την υποχρέωση στη σύντροφό τους ή στη μαμά του παιδιού («διάλεξε μωρέ κάτι εσύ, που ξέρεις καλύτερα…»).

 

Τι είδους νονός ή νονά είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου

 

      ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει πολλές πιθανότητες να βαφτίσει αρκετά πιτσιρίκια. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, είναι πιθανόν μέσα στην παρόρμηση και τον ενθουσιασμό σου να κάνεις την πρόταση… όπου δεις φουσκωμένη κοιλίτσα, σε ζευγάρια φίλων και γνωστών. Άλλωστε, με τα παιδιά τα πας μια χαρά, αφού μιλάτε την ίδια γλώσσα του αυθορμητισμού, του παιχνιδιού και της τρέλας. Μπορεί να μην είσαι απόλυτα εντάξει με τα τυπικά, αλλά δημιουργείς μια όμορφη σχέση, ιδίως με τα παιδάκια που σου μοιάζουν στην εξωστρέφεια και στον δυναμισμό, όπως οι μικροί Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Μαζί σου θα έχουν έναν αναντικατάστατο σύντροφο για ωραίες περιπέτειες. Φρόντισε όμως να έχεις συνεννοηθεί με τους γονείς τους, πριν τους πάρεις, μαζί με τη λαμπάδα, κι εκείνο το σετ με τα ντραμς.

 

 

     ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τον ρόλο σου σαν νονός στη διαπαιδαγώγηση του βαφτιστηριού σου. Είσαι ζεστός και τρυφερός μαζί του, νοιάζεσαι για το μέλλον του και φροντίζεις όσο σε παίρνει για την εξέλιξή του. Φτάνει βέβαια οι δικές σου απόψεις να μην έρχονται σε σύγκρουση με εκείνες των γονιών του, γιατί μπορεί μερικές φορές να ξεχνάς ότι εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο. Επίσης, δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις τις ανησυχίες και τις μικρές επαναστάσεις που θα κάνει καθώς μεγαλώνει, ιδίως αν δεν έχεις δικά σου παιδιά. Όμως, αυτή η σχέση σίγουρα θα σε μάθει να είσαι πιο ευέλικτος. Από αστρολογική πλευρά, επικοινωνείς ευκολότερα με τους μικρούς Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone