5 ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ

 

5 Τύποι γυναικών που οι άντρες τις βρίσκουν ακαταμάχητες

Όχι εντάξει μην τρομάζεις. Το παρακάτω θέμα δεν έχει δημιουργηθεί με σκοπό να πέσεις σε κατάθλιψη σε περίπτωση που δεν βρεις το δικό σου τύπο στην top πεντάδα. Δες το απλά σαν μία προσπάθεια να καταλάβουμε τι στο καλό θέλουν επιτέλους οι άντρες (εντάξει δε θα το καταλάβουμε ποτέ αλλά δεν μπορούμε να μένουμε και με σταυρωμένα χέρια). Γι’ αυτό λοιπόν είπαμε να ρωτήσουμε φίλους και γνωστούς, μπας και καταφέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα γούστα τους και φυσικά να δικαιολογήσουμε για ποιον αναθεματισμένο λόγο κάποιες γυναίκες είναι πάντα σε σχέση! Λοιπόν, την προσοχή σου, γιατί το κείμενο είναι ταυτόχρονα ψυχαγωγικό αλλά και διδακτικό.

Η μυστηριώδης: Εντελώς αναμενόμενο μιας και όσο να πεις το μυστήριο, ακόμα και σε ταινία, είναι γοητευτικό. Σε περίπτωση που είσαι «έξω καρδιά» μην προσπαθήσεις να το παίξεις femme fatale γιατί θα βγεις καρικατούρα. Απλά προσπάθησε την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γίνεις ανοιχτό βιβλίο για κάποιον που μόλις γνώρισες, να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου για bonding και να κρατήσεις μία απόσταση. Θα είναι για καλό!

Η γεμάτη αυτοπεποίθηση: Το να έχεις αυτοπεποίθηση προφανώς σε βοηθάει σε αμέτρητους τομείς της ζωής σου. Κάπως έτσι συμβαίνει και στα ερωτικά. Δεν υπάρχει άντρας-εκτός αν είναι κομπλεξικός-που δε γοητεύεται από μία γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της. Οπότε ναι, η δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, τραβάει τα αγόρια σαν μαγνήτης.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone