ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΣΙΣ

Πες μου το ζώδιο του να σου πω αν του αρέσεις 

 

Το να μας αρέσει κάποιος, δεν φαίνεται πότε από μια μεγάλη χειρονομία. Αντίθετα είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που διαρκούν. Το αίσθημα της ανασφάλειας που περιστασιακά μας τριγυρίζει, είναι ένα μέρος της εμπειρίας του φλερτ. Είναι εντελώς φυσικό και κάτι που όλοι μας αισθανόμαστε, τόσο στην αρχή μιας σχέσης, όσο και στη συνέχεια.

Αλλά για να καταλάβουμε πραγματικά, αν αρέσουμε στον άνθρωπο μας, θα πρέπει να ρίξουμε ένα μάτι στα σημάδια που μας δίνει, ανάλογα με το ζώδιό του, πολλές φορές χωρίς να τα καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Κριό όταν…

Θα μας το πει, θα μας το πει και πάλι, θα μας το πει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Κριός εκφράζεται άμεσα χωρίς περιστροφές, καθώς είναι από τους ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμος, ανοικτός και δεν φοβάται να πει στον καθένα ακριβώς το πώς αισθάνεται.

*Ο Κριός είναι τολμηρός και δεν υπολογίζει κανένα εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο για την κατάκτηση της αγαπημένης του.

 

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ταύρο όταν…

Θα μας δώσει μικρά δώρα, θα μοιραστεί το γεύμα του ή θα μας δανείσει το αγαπημένο του παλτό. Θα μπορούσε να περάσει αρκετός καιρό πριν ακούσουμε να λέει ότι τον ενδιαφέρουμε, αλλά καλό είναι να του δώσουμε χρόνο γιατί του αρέσει να κάνει τα πράγματα σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα.

*Ο Ταύρος είναι περιποιητικός στην αγάπη.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone