ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο

Κι όμως, φτάσαμε ήδη στον Ιούλιο. Τι κέφια θα έχει αυτός ο μήνας; Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου αλλά με την κίνηση του Ερμή στο Λέοντα από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 του μήνα κα μετά θα σε κάνει σίγουρα ευρηματική και πρόθυμη να ξεκινήσεις πολλά καινούρια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9, να ζητήσεις τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένη να φέρεις στη ζωή σου είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 26 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη σου και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία όμως θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λιοντάρι, στις 23, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρική στις συνήθειες και στη συμπεριφορά σου και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένη, ειδικά αν είσαι single.

Επαγγελματικές

Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Ιούλιος για εσένα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή που από τις 26 του μήνα και μετά θα κινείται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων αλλά και στη δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone