ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιούνιου

Άνοιξη τέλος! Ήρθε το καλοκαίρι και επισήμως. Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον Ιούνιο;

ΚΡΙΟΣ

Στις αρχές του μήνα θα συμπεριφέρεσαι λίγο εγωιστικά με αποτέλεσμα να απογοητεύεις τους γύρω σου. Παράλληλα, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν καθώς φαίνεται να είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα μιας και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου με αυτά. Τα προβλήματα που ίσως προκύψουν χρειάζονται καθαρή σκέψη και αυτοέλεγχο από την πλευρά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα λύσεις έχοντας τις λιγότερες συνέπειες. Ωστόσο, μια ζωτικής σημασίας αλλαγή αναμένεται στα μέσα του μήνα. Ξένες πηγές αναμένονται να αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ το κοινωνικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να εξελιχθείς. Αν σχεδιάζεις ταξίδια για επαγγελματικές συναντήσεις στο εξωτερικό, είναι στιγμή να τα υλοποιήσεις καθώς φαίνεται ότι θα σου αποφέρουν πολλά οφέλη.

Αισθηματικές

Ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς να είσαι προσεχτική με κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ σας και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Μέσα σε αυτόν το μήνα θα νιώσεις την αγάπη και τον έρωτα σε υπέρτατο βαθμό τόσο που θα νιώθεις να σε γεμίζουν και να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Αν είσαι single, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να περάσεις καλά. Κι αν αποφασίσεις να δεσμευτείς, οι σχέσεις που θα κάνεις αναμένονται συναρπαστικές. Αν ακόμη έχεις αισθήματα για κάποιο πρόσωπο που τα κρατάς μυστικά, η κατάλληλη στιγμή να τα αποκαλύψεις θα είναι το τέλος του μήνα καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από ποτέ.

Επαγγελματικές

Αν και κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου μένουν σε εκκρεμότητα και χαρακτηρίζονται από αμφιβολία, η δουλειά σου δείχνει να σε ικανοποιεί. Ίσως κάποιες εργασιακές συναναστροφές και κοινά σχέδια με συναδέλφους να σου ασκήσουν πίεση. Δείξε επιφυλακτικότητα και δεύτερη σκέψη στις επικοινωνίες που έχεις με τους ανωτέρους σου καθώς κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Καλό είναι να φανείς διπλωματική σε κόντρες και εμπόδια που θα δημιουργηθούν, δείχνοντας υποχωρητική στάση, μέχρι να περάσει το αρνητικό κλίμα αυτών των ημερών. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Ίσως νιώσεις αγχωμένη εξαιτίας κάποιων δανείων αλλά θα είναι παροδικό και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Η εισροή χρημάτων στο ταμείο σου είναι καλή και σου δίνει την άνεση να ξοδέψεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση και χαρά.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone