ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

Τι μαγιό να αγοράσω για να είμαι στη μόδα;

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και μαζί της όλα τα νέα trends για μαγιό άνοιξη – καλοκαίρι 2017! Τα σχέδια καλύπτουν πραγματικά κάθε γούστο και κάθεσωματότυπο. Όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος δεν λείπουν τα ολόσωμα που τόσο αγαπήσαμε.

Συνάντησαμε, όμως, και κάποιες τολμηρές προτάσεις που μας έβαλαν σε πειρασμό. Βρήκαμε όλα τα νέα trends και στα παρουσιάζουμε για να είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις το καλοκαίρι!

 

Ποια μαγιό θα είναι φέτος στην μόδα – 2017

 

Νύφη του αφρού

Για εσένα που το καλοκαίρι θα ντυθείς νυφούλα και ο μήνας του μέλητος θα είναι σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή, να η επιλογή σου. Λευκά πάνεμορφα μαγιό ολόσωμα αλλά και μπικίνι με δαντελένιες λεπτομέριες. Έκλεψαν την καρδιά μας και σίγουρα θα κλέψει και του αγαπημένου σου.

Φουντίτσες παντού

Αν σου αρέσει να έχει το κατιτίς πάνω του και να είναι κάπως πιο tribal, στη μόδα φέτος θα είναι τα μαγιό με φουντίτσες. Φουντίστες τόσο στο μπικίνι όσο και στο τοπ. Θα ταίριαζε απόλυτα να το φοράς σε κάποιο beach party!

Crop- tops

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone