ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2017.

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2017. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

 

Κριός

Λάμπετε, είστε φωτιά! Εκμεταλλευτείτε το πάθος, την αίγλη, το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα που σας χαρίζουν ο Άρης και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ξυπνήστε στους θαυμαστές σας τη χαρά και τη διασκέδαση. Δείτε το καλύτερο στον εαυτό σας, θα αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι. Δώστε μια νέα πνοή στο ερωτικό παιχνίδι σας, μιλώντας με επίλεκτες ψυχές που ξέρουν πώς να διεγείρουν το μυαλό σας και τα πάθη σας. Απολαύστε το φλερτ, βγείτε έξω και ανοίξτε συναρπαστικές συνομιλίες με αγνώστους, μόνο φροντίστε να ζήσετε την περιπέτεια της στιγμής χωρίς να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας και με την οικογένειά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας προσφέρουν περισσότερα από το φλερτ και τα πάθη της μιας βραδιάς. Ο Άρης και η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, είναι πιθανό να ξεσηκώσουν μερικές βαθιές συγκινήσεις που θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα ευάλωτοι και ανασφαλείς. Αυτή είναι φυσική αντίδραση στον πόνο του παρελθόντος, έτσι μην ανησυχείτε. Σκεφτείτε όμως ότι κανείς δεν σας κρατά στα παλιά, έτσι με οδηγό τα καρμικά μαθήματα που λάβατε, προχωρήστε μπροστά, πιστεύοντας στον εαυτό σας, πόσο έξυπνοι και θαυμάσιοι είστε! Εάν αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητα, μιλήστε σε κάποιον που αξίζει.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone