Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ 12 ΖΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ

Η αυτοπεποίθηση των 12 ζωδίων και πώς ενισχύεται.

Όλοι μας έχουμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας. Όταν μας παίρνει… από κάτω, όλοι περιμένουμε κάτι που θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και θα οδηγήσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε δυνατοί, δημοφιλείς αληθινοί, μοναδικοί, επιβλητικοί. Και άλλες, αποτυχημένοι, ανήμποροι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο απλές καταστάσεις. Όμως, όλα είναι μέσα στο μυαλό μας! Εύκολα μπορείς να ξαναπάρεις τα πάνω σου, αν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε πώς μπορείς να το κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

 

Κριός

Ο Κριός μια ζωή αγωνίζεται να είναι πρώτος, ο καλύτερος, το νούμερο ένα. Σε όλους τους τομείς. Ακόμα και μέσα στη σχέση του θέλει να υπερισχύει και να έχει το πάνω χέρι. Τόσο πολύ, που όλο αυτό το πάθος για την πρωτιά, μπορεί να γίνει ένας συνεχής, κουραστικός αγώνας. Και αυτό είναι φυσικό να φέρει την απογοήτευση και την εξάντληση. Θέλεις να είσαι πρώτος; Γίνε ο πρώτος μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς να τον συγκρίνεις με τους άλλους. Ίσως έτσι να βρεις τελικά την ψυχική σου γαλήνη!

Ταύρος

Ο Ταύρος κάποιες φορές προσπαθεί να υπερβεί τον εαυτό του και να αγγίξει την τελειότητα, ξεχνώντας την ουσία της αληθινής ζωής. Γιατί όλο αυτό τον κάνει να γίνεται ένα ανταγωνιστικό ον, που αφήνει στην άκρη τις ανθρώπινες επαφές και να βαδίζει μόνο του σε ένα δρόμο χωρίς ουσία. Ο λόγος; Απλά επειδή δεν κατάλαβε ότι ανταγωνίζεται τον ίδιο τον εαυτό του τελικά. Αν καταλάβει πως αυτά που κάνει είναι ήδη αρκετά, τότε πραγματικά θα έχει άνοδο αυτοπεποίθησης και σίγουρα αυτογνωσίας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone