ΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2017

Αισθηματικές καλοκαιρινές προβλέψεις 2017 από την Σμάρω Σωτηράκη.

Το καλοκαίρι έφτασε και η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη ετοίμασε μόνο για εσάς τις καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο για το 2017. Δες το παρακάτω βίντεο με τις καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις και μάθε αν αυτό το καλοκαίρι θα χτυπήσει η καρδιά σου δυνατά στον αισθηματικό τομέα.

 

Η άνοιξη, το φως, η ανθοφορία, προάγγελοι του καλοκαιριού, αλλάζουν τη διάθεσή μας και αφυπνίζουν τη λίμπιντο, την αισιοδοξία, την επιθυμία να εκφράσουμε την πιο «καυτή» πλευρά μας, για να είμαστε πιο συμβατοί με το καυτό καλοκαιράκι που έρχεται.

Ο Φτερωτός Θεός έχει την τιμητική του, μια και η εποχή είναι η καταλληλότερη για να στοχεύσει με τα βέλη του, κάνοντας πολλές καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά και πολλές… πεταλούδες να παίζουν στο στομάχι μας, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα χαράς και αγωνίας. Από την άλλη, η ανανέωση της Φύσης μας εξωθεί στο να ανανεωθούμε κι εμείς μέσα από την αναζήτηση των απολαύσεων, ακόμη κι αν έχουμε έναν  μακροχρόνιο δεσμό, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα της ανανέωσης.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την αστρολογική σας πυξίδα στον έρωτα για όλο το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του Μαΐου, καθώς αναλύω διεξοδικά όλα τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα και το πώς θα επιδράσουν όχι μόνο σε κάθε ζώδιο, αλλά και σε κάθε δεκαήμερο ξεχωριστά, προκειμένου να έχετε ακόμη πληρέστερη ενημέρωση και καθαρότερη πρόβλεψη.

Σας το αφιερώνω, με την ευχή να είστε πάντα ερωτευμένοι με τον έρωτα και τη ζωή και να έχετε πάντα την ανταπόκριση που προσδοκάτε από το αντικείμενο του πόθου σας!!! Καλό καλοκαίρι!!!

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

Πηγή

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone