ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τα ζώδια και οι σχέσεις στο… Facebook.

Κάθε ζώδιο φλερτάρει διαφορετικά και έχει το δικό του μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με το αντίθετο φύλο, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Άλλα ζώδια δείχνουν ενθουσιασμό και επιδιώκουν η διαδικτυακή γνωριμία να προχωρήσει και να συναντήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει από κοντά, και άλλα παραμένουν απλά σε ένα φανταστικό έρωτα. Κάποιοι ρισκάρουν και βρίσκουν τον πραγματικό τους έρωτα και το άλλο τους μισό. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ένα θυελλώδη έρωτα ή απλά είναι ένα παιχνίδι με τη φανταστική εικόνα που πλάθουμε μέσα εκεί; Η αστρολογία θα σου δώσει όλες αυτές τις απαντήσεις και θα σου αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια πίσω από ένα υπολογιστή. Και πώς είναι το δικό τους, μοναδικό φλερτ!

Τα ζώδια και το φλερτ στο internet, διάβασε το ζώδιό σου:

 

KΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι και πολύ των διαδικτυακών γνωριμιών και αν του συμβεί, θα θελήσει γνωριμία εδώ και τώρα. Δε θα το κουράσει πολύ το θέμα και ενώ στην αρχή μπορεί να σου μιλάει γλυκά, την επομένη μέρα μπορεί να βγάλει όλη την ψυχρότητα που έχει. Από την άλλη, θα μπει αμέσως στο ψητό της γνωριμίας σας από κοντά και θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι ένα άτομο δυναμικό και δραστήριο, για να τον κερδίσεις. Αν τα πάτε καλά και βρει σε εσένα αυτό που ψάχνει, τότε θα ξεκινήσει σχέση μαζί σου και… όπου βγάλει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κάνει γνωριμία μέσα στο ιντερνέτ μαζί με ένα Ταύρο; Θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή, γιατί για να τον δεις από κοντά, θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Μη σου πω ότι μπορεί να νιώθει ότι έχετε σχέση και με αυτό το τρόπο. Θέλει να σε μάθει πολύ καλά πρώτου πάρει την απόφαση να σε συναντήσει και θέλει να γνωρίζει και τις δικές σου προθέσεις απέναντί του. Οπότε άσε αυτόν να κάνει το βήμα να τα πείτε από κοντά και μην αναλάβεις πρωτοβουλία.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone