ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ

Ποιοι λόγοι φτάνουν στο χωρισμό τα 12 ζώδια!

Ουπς, χωρισμός! Έχουμε άραγε αναρωτηθεί πως φτάνουν τα ζευγάρια στο σημείο να χωρίζουν; Ποιοι παράγοντες οδηγούν σ’ αυτή την εξέλιξη; Κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιότητες και της ιδιορρυθμίες του από γεννησιμιού του. Πώς λοιπόν πρέπει να φερθεί ο καθένας μας, προκειμένου να αποφύγει το χωρισμό με γνώμονα το ζώδιο του ταιριού του ή ίσως και να το οδηγήσει στο χωρισμό, αν θέλει να απαλλαγεί από αυτό; Ίσως όμως αυτό να είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε άλλοτε, όπως λέει ο Κίπλινγκ.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο αυθόρμητος, γεμάτος δραστηριότητα, ανυπομονησία και ορμή Κριός, δεν μπορεί να ανεχτεί τη νωθρότητα και την αμφισβήτηση της αρχηγίας του, της ηγεμονίας του. Του αρέσει να τον κολακεύεις και να αναγνωρίζεις την αξία του. Το αξίζει άλλωστε. Δεν το έκανες; Κακώς! Αν νοιώσει ότι παύεις να τον θαυμάζεις και η προσοχή σου στρέφεται στις επιτυχίες κάποιου άλλου ή ακόμα χειρότερα κοιτάζεις άλλου, αφήνει τις ευγένειες και εξαπολύει τους κεραυνούς του. Αλλοίμονο στο ταίρι που το κάνει! Περνά αυτομάτως στα μαύρα κατάστιχα, βλέποντας ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις ταίρι έναν Ταύρο, μην τολμήσεις να «παίξεις» με κάποιον άλλο. Την έβαψες! Θα δεις αυτομάτως την πόρτα της εξόδου χωρίς πολλές εξηγήσεις, εσύ μπορεί να απορείς, αυτός όμως ξέρει και μην τολμήσεις να τον ρωτήσεις, για να γλυτώσεις τα χειρότερα. Έχεις ακούσει την παροιμιώδη φράση «Ταύρος εν υαλοπωλείω»; Ε, αυτό είναι! Το ίδιο θα συμβεί αν αμφισβητήσεις τις απόψεις του, που είναι συνηθέστατα σωστές, δε θα μπει σε συζητήσεις, η κόκκινη κάρτα ετοιμάζεται να βγει.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone