TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CHEESECAKE ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

xd4128f3b5c399eb75f980a263114eeee_XL.jpg.pagespeed.ic.4cKmISR-_3

Το καλοκαιρινό cheesecake της Αργυρώς που κάνει ζημιές!

Θέλεις ένα γρήγορο δροσερό γλυκό που να σου φέρει πιο κοντά το καλοκαίρι; Τι λες για ένα  υπέροχο, γευστικό, γρήγορο, παγωμένο, φρουτένιο cheesecake ; Η αγαπημένη μας Αργυρώ μας φτιάχνει ένα παγωμένο cheesecake που θα σας κάνει μεγάλες ζημιές!

Αυτό που λατρεύουμε όλες στις συνταγές της Αργυρώς είναι πως πάντα μα πάντα άμα τις ακολουθήσεις σωστά θα στεφθούν με επιτυχία !

Τι λέτε   Staxtopoutes μου πάμε να δούμε  η συνταγή για το πιο τέλειο, δροσερό γλυκό για το καλοκαίρι!

 

Υλικά συνταγής(για 10 μερίδες):

 

1 πακέτο μπισκότα digestive

100 γρ. βούτυρο λιωμένο

1 κ.σ. μέλι

 

Για τη γέμιση:

750 γρ. μασκαρπόνε

2 λάιμ ξύσμα και χυμό 200 γρ. ζάχαρη

4 κ.σ. άχνη ζάχαρη

 

Για το γαρνίρισμα:

φύλλα μέντας

300 γρ. φρέσκα κεράσια και άλλα κόκκινα φρούτα (φράουλες, μούρα, βατόμουρα)

 

 

Εκτέλεση:

 

1. Θα χρησιμοποιήσουμε φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο 23 εκ.

 

2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μπολ. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και το μέλι. Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα. Το παγώνουμε στο ψυγείο.

 

3. Βάζουμε το τυρί μασκαρπόνε σε μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα και το χυμό λάιμ. Απαλά ανακατεύουμε τα υλικά.

 

4. Απλώνουμε την κρέμα στη βάση μπισκότου. Στρώνουμε την επιφάνεια. Το παγώνουμε για 2 ώρες.

 

5. Για να σερβίρουμε, λιώνουμε τα μισά φρούτα στο μπλέντερ με την άχνη.

 

6. Γαρνίρουμε το cheesecake με τα φρέσκα φρούτα και τα φύλλα μέντας. Σε κάθε πιάτο απλώνουμε λίγη σάλτσα φρούτων. Βάζουμε ένα κομμάτι και αχνίζουμε με λίγη άχνη.

ψυγείου  με συνταγή που πετυχαίνει πάντα; Η αγαπημένη μας  Αργυρώ μας δίνει όλα τα μυστικά για το πιο εύκολο και γευστικό γλυκό που θα σας συνοδέψει γλυκά αυτό το καλοκαίρι! 

Δείτε επίσης: Σπιτικά παγωτά  Light  που δεν ξεπερνούν τις 241 Θερμίδες!

Πηγή:Faysbook.gr