ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΤΥΠΟΙ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Ποιοι είναι οι 7 τύποι άπιστων ανδρών;

Οι άντρες και η απιστία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μάλιστα έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για να γραφούν τα κατορθώματα τους.
Οι λόγοι για να απιστήσουν πολλοί…, αλλά σε αυτό το άρθρο, θα δείτε ποιοι είναι οι κύριοι τύποι των «Άπιστων-ανδρών».

7.Υπάρχει ο άπιστος που φέρει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σαν δικαιολογία, για να κάνει τα νυχτοπερπατήματα του. Ξέρετε, ¨αγάπη μου, θα αργήσω έχουμε συνάντηση¨ και

το συνηθισμένο «θα φύγω ένα επαγγελματικό ταξίδι για πέντε μέρες»….
6.Ο online – άπιστος. Είναι πολύ συνηθισμένος πλέον αυτός ο τύπος, που αρέσκεται να κλείνει ραντεβού μέσω social media και οι υπολογιστές να παίρνουν φωτιά.5.Ο άπιστος της αρπαχτής. Είναι εκείνος ο τύπος, που το κάνει πολύ περιστασιακά και το μόνο, που θέλει είναι μια μικρή ανάσα από την ρουτίνα, χωρίς να θέλει μπλεξίματα. Είναι πολύ προσεκτικός σε κάθε του κίνηση.

4.Ο επαγγελματίας-άπιστος. Ο μετρ του ψέματος και της διαπλοκής. Όλη του η ζωή είναι ένα ψέμα. Φτιάχνει άριστα το πρόγραμμα του και κρατάει πάντα καλά προστατευμένη την «διπλή ζωή» του. Δεν του φαίνεται με τίποτα, γιατί ξέρει πως πρέπει να «πράξει». Δαπανά ώρες στο να σκέπτεται την επόμενη κίνηση του και δεν μιλάει πολύ….

3.Ο ανεγκέφαλος-άπιστος. Ο άνθρωπος, που δεν σκέφτεται τίποτα περισσότερο από την ικανοποίηση του. Είναι ψυχρός και το μόνο, που θέλει να αποκτήσει είναι η ηδονή. Δεν έχει αξίες και είναι από τους πιο επικίνδυνους. Προσοχή με αυτόν!2.Ο κλαψό(τέτοιος)…-άπιστος. Αυτός θα πρέπει να πάει να παίξει σε «σεξπηρικό» έργο και θα αναδείξει το ταλέντο του. Ο άνθρωπος, που μπορεί να εφεύρει το πιο απίθανο παραμύθι, για να τον λυπηθεί η γυναίκα-στόχος του. Έχετε συναντήσει πολλούς τέτοιους…, είμαι σίγουρη!

1.Ο μισογύνης-άπιστος. Το κίνητρο του είναι να ξεφτιλίζει την κάθε γυναίκα που συναντά. Αυτό κάνει και με την μόνιμη σχέση του.

Πηγή: fe-mail.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *