ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΕ 7 ΚΟΛΠΑΚΙΑ


Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα 7 βήματα που απαιτούνται για να επιλέξεις την κατάλληλη μάσκαρα για εσένα και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο;
Με μια μάσκαρα, ένα κραγιόν και ένα κονσίλερ είσαι πάντα βαμμένη.Η μάσκαρα είναι για πολλές γυναίκες βασικό καλλυντικό του. Πώς όμως θα την επιλέξεις σωστά;Όπως θα γνωρίζεις οι μάσκαρα αποτελούν μια κατηγορία στο μακιγιάζ που μπορεί να καλύψει πολλές ανάγκες: μήκος, όγκο, ένταση, χρώμα κτλ. Πολλές φορές όμως αισθανόμαστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις επιλογές μας και δυστυχώς έχω να σας πω ότι δεν φταίει το προιόν απλώς μάλλον εμείς δεν κάναμε την σωστή επιλογή ή χρήση. Θέλεις να δεις τι μπορείς να κάνεις για να….
 μην σε απογοητεύσει πολύ ξανά;
1. Πριν πας στα καταστήματα καλλυντικών αποφάσισε τι θέλεις: όγκος, μήκος, καμπύλες; Θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένη για το ποιες είναι οι ανάγκες σου.
2. Μην πειραματίζεσαι με τα χρώματα. Μείνει σταθερή σε αυτό που σου ταιριάζει. Η μαύρη μάσκαρα ταιριάζει σε όλους τους τύπους των γυναικών ακόμη και τις ξανθές. Μια μοβ μάσκαρα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά τα πράσινα, μπλε και μελί μάτια ενώ μια μπλε ή πράσινη δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα καστανά μάτια.
3. Να αποφεύγεις τις αδιάβροχες μάσκαρα. Προορίζονται για πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις – καλοκαίρι στη θάλασσα ή τον γάμο της καλύτερής σου φίλης – οπότε δεν είναι για χόρταση. Η διαδικασία του ντεμακιγιάζ, έπειτα από συχνή χρήση της, δεν είναι καθόλου απίθανο να ταλαιπωρήσει και να σπάσει τις βλεφαρίδες.
4. Μην φοβάσαι το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Ξεκίνα να το μαθαίνεις κάνοντας πρακτική στο σπίτι. Οι καμπύλες που δημιουργούν σε συνδυασμό με την σωστή μάσκαρα θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.
5. Η εφαρμογή της μάσκαρα θα πρέπει να ξεκινά με φορά από τις τις ρίζες των βλεφαρίδων προς τις άκρες. Ξεκίνα να το κάνεις από τις ρίζες τους και θα δεις τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα.
6. Για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και για να έχεις τις βλεφαρίδες σου τέλεια διαχωρισμένες επέλεξε μια μάσκαρα για μήκος. Πέρασε μια στρώση, από τις ρίζες προς τις άκρες, και περιμένε να στεγνώσει καλά. Πέρασε μια δεύτερη στρώση στην συνέχεια.
7. Τέλος, για να περιμένεις θαύματα από την μάσκαρα θα πρέπει να έχεις κάνει θαύματα κι εσύ με το ντεμακιγιάζ. Αν πας να εφαρμόσεις την μάσκαρα επάνω σε βλεφαρίδες που δεν έχει γίνει τέλειο ντεμακιγιάζ το μόνο αποτέλεσμα που θα έχεις θα είναι κάτω του μετρίου… και δεν θα φταίει η μάσκαρα!


Πηγή:faysbook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *