ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΣ

Βγάλε τα φρύδια σου χωρίς να πονάς

Για τις περισσότερες γυναίκες το βγάλσιμο των φρυδιών αποτελεί ένα μικρό βασανιστήριο. Εκτός από τον πόνο και ο ερεθισμός του δέρματος αποτελεί ένα θέμα.  Η Staxtopouta επειδή έχει περάσει δύσκολα με το θέμα αυτό γι’ αυτό  έκανε την έρευνά της. Τα όσα ανακάλυψε τα εφάρμοσε πάνω της καλό θα είναι εφαρμόσετε  και εσείς αυτά τα μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την βαρετή αλλά απαραίτητη ρουτίνα της αφαίρεσης των φρυδιών χωρίς πόνο.Δεν πρόκειται για περίπλοκες διαδικασίες και δύσκολα πράγματα, απλά για κάποιες μικρές συμβουλές που θα σας γλυτώσουν από το επώδυνο της υπόθεσης.
Πάμε να τις δούμε….
1.Από εκεί και πέρα, η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφαιρέσετε τα φρύδια σας είναι μετά το μπάνιο, διότι οι πόροι του δέρματος είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι τρίχες να αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα και προπάντων χωρίς να πονάτε.
 
2.Αν πάλι το ξεχάσατε ή δεν σας διευκολύνει να τα βγάλετε εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε άλλη ώρα, απλά τοποθετώντας μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό στα φρύδια σας και αφήνοντας την εκεί για λίγα λεπτά. Και πάλι οι πόροι θα ανοίξουν λόγω της ζέστης και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
 
3.Το ζεστό πάντως δεν είναι η μόνη λύση, αφού και το κρύο μπορεί να χρησιμεύσει στη μείωση του πόνου. Δοκιμάστε λοιπόν να πάρετε ένα παγάκι και περάστε το μερικές φορές από τα φρύδια σας, χωρίς να το παρακάνετε. Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θα μουδιάσει ελαφρώς και δεν θα νιώθετε κανένα πόνο.
 
Πηγή:beautetinkyriaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *