ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ!!

Μάθε τον τρόπο ! Και θα έχεις ό,τι θέλεις!
 
Μήπως τελικά φταίει ο τρόπος που ζητάς κάτι από το άλλο σου μισό;  Μήπως είσαι υπερβολική και εξετάζεις τα πράματα μόνο από την δική σου πλευρά; Ο πιο επιτυχημένος τρόπος για να πάρεις αυτό που θες είναι να το ζητήσεις… ανάμεσα σε λόγια αγάπης και χωρίς διάθεση κριτικής.  Μια καλή ατμόσφαιρα πάντα μετράει στην καλή διάθεση του άλλου. Και η καλή διάθεση είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα για να πάρεις αυτό που επιθυμείς!Αλλά καλύτερα ας πάμε να μάθουμε τα κόλπα και πως θα εκμεταλλευτούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να εκφράσουμε αυτό που επιθυμούμε …
 
Θέλεις να γίνει πιο τρυφερός…
 
Πες του ότι αυτά που κάνει για σένα τα εκτιμάς και τα αγαπάς – όπως ότι σε φωνάζει όμορφη. Μετά ενημέρωσέ τον για αυτό που θες με έναν τρόπο που δεν θα ακουστεί επικριτικός ή που δεν θα περιέχει κατηγορίες. Για παράδειγμα: «Μου αρέσει πολύ όταν μου φέρνεις λουλούδια. Πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση. Θα με έκανε χαρούμενη να μου έστελνες λουλούδια στα γενέθλιά μου». Τελείωσε τη συζήτηση με κάτι θετικό, όμως μια χαρούμενη κοινή σας ανάμνηση. Ο σύντροφός σας έχει πολύ λίγες πιθανότητες να μην γίνει επιθετικός αν περάσεις το μήνυμά σου ανάμεσα σε λέξεις αγάπης και εκτίμησης.
 
Θέλεις περισσότερη προσοχή στην κρεβατοκάμαρα
 
Μπορείς να ζητήσεις από τον φίλο σου οτιδήποτε έχεις σκεφτεί για να ανανεώσετε την ερωτική σας διάθεση, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις τη στιγμή που είστε στο κρεβάτι και λίγο πριν την συνεύρεση. Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι ένα μέρος θετικής ενέργειας και συναισθημάτων. Προσπάθησε να αποφύγεις τη λέξη «αλλά» γιατί πάντα έχει αρνητική διάθεση και πρόσθεσε στη συζήτησή σου λέξεις όπως το «και». Για παράδειγμα: «Λατρεύω όταν μου φιλάς τον λαιμό και θα ήταν ακόμα πιο ερωτικό για μένα αν…».
 
 
Θέλεις να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού


Εντάξει μπορεί να μην ξέρει να βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο αλλά δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Αν ο καλός σου μοιάζει να μην έχει ιδέα για τις δουλειές του σπιτιού ή για τα παιδιά, δείξε του, (μην του πεις) τι θα ήθελες να κάνει. Ναι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα κάνει όπως του τα έδειξες, αλλά αν οι  δουλειες γίνονται, δεν πειράζει. Πιο σημαντικά δείξε του να καταλάβει πως εκτιμάς τις προσπάθειες του. Μπορεί τελικά να καταλάβει ότι θα πρέπει να αναγνωρίσει και εκείνος τις τόσες δουλειές που κάνεις εσύ.

Σε όλα αυτά να θυμάσαι πως ο άντρας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου. Οι άντρες δεν εκπαιδεύτηκαν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μπορεί στην αρχή της σχέσης σας να σε «έλουζε» με ρομαντικές βραδιές, αλλά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να το συνεχίσει για όσο παραμένετε ζευγάρι. Δεν πρέπει να σταματήσεις ποτέ να του λες τι θες ή πως αισθάνεσαι.

 
Πηγή: Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *